Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a The Amazing Spider-Man 2!

3142


Hiányzik már egy jó szuperhősös játék? Mit szólnál mondjuk Pókember legújabb kalandjához? Az Activision tudja, hogy mikor kell megjelenni az új résszel, hiszen idén májusban kerül mozikba Peter Parker legújabb kalandja, így az új mozifilmmel párhuzamosan egy nem akármilyen videojáték formájában találkozhatsz Pókemberrel ismét! Megjelent végre a The Amazing Spider-Man 2!

Amazing Spider-Man 2 Előrendelés
A játék már megjelent, kapható!

A játék már kapható üzletünkben, előrendelőinknek pedig köszönjük, hogy minket választottatok!

  • Nyílt terepek, hatalmas tartalom: Az Amazing Spider-Man 2 valóban megmutatja, hogy milyen Pókemberként élni: arra mész, amerre csak szeretnél, eközben pedig mindenütt gonosztevőkbe, pitiáner tolvajokba, vagy épp szuperképességekkel ellátott gonoszetvőkbe botlasz! Meló mindig akad tehát, hisz Pókembernek nincsenek szabadnapjai! Még az is előfordulhat, hogy Peter Parkerként kell majd civilben nyomoznod!

    Amazing Spider-Man 2 gameplay 01 Amazing Spider-Man 2 Video Game 02

  • Pompás látványvilág, minden konzolon: a Beenox fejlesztői ügyeltek arra, hogy az új játék legalább annyira látványos lesz konzolokon és pécén, mint amennyire a mozifilm elkápráztatja majd a nézőit! Az eredmény? Nagy nyílt terek, dinamikus csaták, szép effektek: az Amazing Spider-Man 2 a PS4/Xbox One pároson és az Xbox 360/PS3 generáción is egyaránt jól néz majd ki!

  • Változatos kalandok, sok-sok extrával megtámogatva: az új Pókemberes játékban nem fogsz unatkozni: üldözések, tömegverekedések, főellenségharcok egyaránt lefoglalnak majd, ha pedig igazán maximalista, achievement és trófea-vadász vagy, akkor felkutathatod az összes elrejtett titkos küldetést és extrát - így több hétre elegendő kalandban lesz majd részed! A játékmenet végig változatos marad, továbbfejlesztett bunyókkal és dinamikus hálóhintázással!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-04-08 13:42:45
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére