Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Aktuális akcióink, újdonságaink

744
Nem akarsz lemaradni a nyári akcióinkról? A többes szám használata jogos: legyen szó a belsőnézetes lövöldözős játékokról, a bunyós címekről, a legjobb autós játékokról, vagy éppen a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott, alapos árcsökkentésen átesett játékainkról, akciókban nincs hiány oldalunkon – lássuk hát, hogy milyen izgalmakban részesülhetsz a következő időszakban!


Nyári akcióinkat több fő kategóriára bontottuk. Elsőképp itt vannak a legnépszerűbb játékok, a belső- és külsőnézetes akciójátékok, amelyeket több hétre lekötnek majd multiplayerükkel, és amiben a lőszerben, robbanásokban, izgalmas fordulatokban nem lesz hiány! Aztán jönnek a bunyós játékok, amiben az ügyességre, az időzítésre, a kombók megtanulására kell támaszkodnod! Nem feledkeztünk el az autós játékok rajongóiról sem: nekik az elmúlt pár év gyöngyszemei közül választottunk ki párat – akármelyiket is választod, tartalomban, vezethető autókban és legyőzendő ellenfelekben nem lesz hiány! Végül, de nem utolsósorban itt van a nextgen játékokat érintő akcióink: ha a PS4 és Xbox One-kínálat meghatározó darabjai közül valamelyik kimaradt volna, és most olcsóbban szeretnél hozzájutni, akkor érdemes erre is ránézned!

Nintendo Akció PS4 Akció

Nincs még vége így sem az akcióinknak! Egész augusztusban kedvező áron vásárolhatsz Nintendo 3DS/2DS konzolokat, illetve hozzájuk kapcsolódó, igen komoly minőséget képvsielő játékokat egyaránt! Kattints IDE a részletekért! Ha pedig inkább a nagykonzolos ajánlatok érdekelnek, akkor nézd meg új PlayStation 4-es gépcsomagjainkat! A több, mint fél tucat új csomag nagyszerű értéket képvisel, nem ritkán több tízezer forintnyi megtakarítást jelentve ezzel azoknak, akik a csomagok mellett döntenek!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-08-05 20:16:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére