Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Aktuális PC-s játékajánlataink

1321

A legtöbb háborús FPS-játék teljesen játszható ugyan a konzolokon, de azért igazi pompájukatt a megfelelő erejű pécén érik csak el. Így van ez többek között a BATTLEFIELD 4-el is, amiből érdemes rögtön az extrákkal teletömött BATTLEFIELD 4: PREMIUM EDITIONT választani! A játékban pompás grafika mellett élhetsz át olyan hatalmas összecsapásokat, ahol valóban szükség lesz arra, hogy együttműködj társaiddal - ez adja meg a háború súlyát!

A SIMS sorozat az elmúlt évtizedben hatalmas rajongótábort alakított ki magának! A sorozat összeladásai százmillió fölött járnak, a SIMS 3 megvásárlásával pedig most Te is csatlakozhatsz ehhez a nagyszerű hobbihoz! Hobbihoz? Igen: a Sims több, mint egyszerű játék: itt egész életeket menedzselhetsz, azoknak minden bajával és bájával együtt! Ahány új játékot indítsz, ahány új szimet készítesz, annyi egyedi kaland vár majd rád!

Battlefield 4 Vásárláss Sims 3 vásárlás

A World of Warcraft a mai napig a legjobb, legnépszerűbb MMORPG játék pécén - erről a fantasztikus hangulatú küldetések, a hatalmas világ, a Blizzard hozzáértő tervezői gondoskodtak. Most minden eddiginél könyebb beugrani a WoW-ba, hiszen tényleg nincs más dolgod, mint megvásárolni a WORLD OF WARCRAFT BATTLE CHEST-et, és MINDEN, a Warlrods of Draenor előtti kiegészítőt megkapsz, 30 nap játékidővel együtt! Ez az előfizetési idő elég lesz ahhoz, hogy elmerülj Azeroth világában - de a kaland csak eztán kezdődik majd igazán!

Egyre népszerűbb témának számít manapság a kormányok által végrehajtott kémkedés, a személyiségijogok és az internetes információszabadság kérdése. A Ubisoft fejlesztői játékba öntötték dilemmáikat: így született meg a WATCH DOGS! Üdv Bostonban, ahol mindent figyelnek, és Te is csak azért maradsz életben, mert jobb hacker vagy, mint a rendszer ügynökei! Kalandok, izgalmas küldetések, és sok-sok megoldásra váró rejtér vár rád ebben a hatalmas bejárható területű városban!

Watch Dogs PC vásárlás World of Warcraft PC Vásárlás


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-02-02 11:35:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére