Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


A legjobb online játékok, amiket muszáj kipróbálnod

772

Akár PlayStation, akár Xbox vagy PC tulajdonos vagy, minden platformon megtalálhatod a legjobb online játékokat. A legjobb online játékok kategóriája azonban végtelen sok címet tartalmazhat, éppen ezért ebben a bejegyzésben a Konzolok Szervize munkatársainak kedvenc játékait válogattuk össze. Ha valaha is elgondolkodtál azon, mivel is játszanak a KSZ-esek munkaidő után, most megtudhatod!Először is nézzük, mire lesz szükséged ahhoz, hogy a legjobb online játékokkal játszhass! Természetesen a legtöbb játék esetében meg kell vásárolnod az alapjátékot (kivételt képeznek például az ingyenes MMO játékok). Emellett ha konzolon játszol, szükséged lesz az interneten kívül egy plusz előfizetésre, ami lehetővé teszi az online játékot. Ez az előfizetés a PlayStation esetében a PlayStation Plus tagság, az Xbox esetében pedig Xbox Live Gold tagság névre hallgat. PC-én nem lesz szükség semmilyen tagságra a multizáshoz.

De térjünk is a lényegre és nézzük meg, mivel is játszunk mi itt a KSZ-nél!

1. Overwatch

Ki ne ismerné napjaink egyik legnépszerűbb belső-nézetes lövöldözős játékát, az Overwatch-ot? A Blizzard Entertainment által fejlesztett és kiadott FPS színes, változatos karaktereinek, és pörgős játékmenetének köszönheti népszerűségét. A pályákon két, 6-6 fős csapat méri össze erejét és ügyességét. A sok választható karakter mellett a pályák is színesítik a játékmenetet, ugyanis a négy különböző pályatípus eltérő stratégiát kíván.

2. Call of Duty

Az első Call of Duty játékot az Activision adta ki még 2003-ban. Azóta számos új epizódot élt meg a széria és rajongótábora egyre csak nőtt. A CoD eredetileg történelmi témájú FPS sorozat, de néhány részében a jövőben és az űrben lőhetitek egymást a barátaiddal, sőt a legújabb részekben zombi mód is helyt kapott, ahol a gusztustalan élőhalottakat mészárolhatjátok halomra.

3. Playerunknown's Battlegrounds

A Playerunknown's Battlegrounds, vagy röviden csak PUBG egy online multiplayer battle royale játék. A PUBG csak multiplayer módban játszható, a lényege, hogy egy repülőgépből kiugorva egy szigeten landolunk, ahol minél előbb felszerelést és fedezéket kell találnunk. A játék célja, hogy a végén csak egy játékos maradjon életben. A pörgős játékot játszhatjuk szólóban, vagy akár kisebb csapatban is.

4. Monster Hunter

A Monster Hunter az eddig felsorolt játékokkal szemben a csapatmunkára épít. Ahogy már a játék nevéből is kiderül, a játékosok csapatot alkotva vadászhatnak félelmetes szörnyetegekre. A gyors játékmenet látványos felfedezhető világgal, és a japán RPG játékok stílusára hajazó hatalmas fegyverekkel társul.

5. Fifa

Focirajongó vagy? Akkor biztosan ismered a Fifa sorozatot! Az online multiplayer módnak hála nem kell folyton a gép ellen játszanod, hanem más játékosokkal is összemérheted futball tudásod világszerte.

6. World of Warcraft

A World of Warcraft, vagy rövidebben WoW az egyik legismertebb és legnépszerűbb MMORPG. Hatalmas, színes fantasy világ és számos karakterfejlesztési és személyre szabási lehetőség vár. Ebben a játékban együtt kalandozhatsz a barátaiddal, új tájakat fedezhetsz fel, vérszomjas szörnyeket győzhetsz le, kincseket gyűjthetsz, és fejlesztheted a karaktered.

7. The Elder Scrolls Online

A népszerű Skyrim online változata a The Elder Scrolls Online. Rengeteg választható fajjal és karakterfejlesztési opcióval fűszerezi meg az eredeti játék világát. Hatalmas bejárható területek és epikus küldetések jellemzik ezt a különleges fantasy MMORPG-ét.

8. Minecraft

Főleg a fiatalabb korosztály körében tett szert nagy rajongótáborra a Lego játékok építős ötletén alapuló Minecraft. A játék online módjában a barátaiddal együtt építkezhetsz, kalandozhatsz és rombolhatsz.

9. Just Dance

A Just Dance a táncos partyjátékok koronázatlan királya. Ráadásul hála az online multi módnak bárkivel összemérheted tánctudásod a világ bármely pontjáról. Ha szeretnél kiszakadni a lövöldözős játékok monotonitásából, próbáld ki magad egy pörgős táncpárbajban!

10. Mario Kart

A sor végére hagytuk az egyik legmókásabb, és egyben legkeményebb játékot. A szivárvány köntösbe csomagolt Mario Kart széria már sok éve szakít szét barátságokat erősen kompetitív játékmenetével, ugyanakkor annyira változatos, pörgős, és szórakoztató játékról van szó, amit keresve sem találhatnál az autóversenyzős játékok között. Így, ha van merszed, vágj bele, biztosan nem fogsz csalódni!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-08-29 16:22:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére