Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


THIEF Előrendelés, ajándék fémdobozzal, DLC-vel és poszterrel!

1190
Minden idők egyik legjobb mestertolvaja és a róla szóló THIEF széria 2014 tavaszán végre visszatér, konzolokon és pécén egyaránt! A Thief nemes egyszerűséggel a tolvajlét izgalmait mutatta be a kilencvenes évek végén és a 2000-es évek elején, olyan egyedi megoldásokkal, amelyek mai napig megállnák a helyüket egy lopakodós játékban. Itt tanultunk meg először árnyékban mozogni, itt rémültünk majdnem halálra, ha egy őr megszólalt valahonnan a hátunk mögül, és itt jöttünk rá arra is, hogy a pálya adottságait mindig ki kell használni, ha túl akarjuk élni a kalandot...

Thief Előrendelés 01

Az új, nemes egyszerűséggel THIEF névre hallgató rész nem kerüli el az újgenerációs konzolokat (Xbox One, PS4), és a veterán masinákat (PS3, 360, PC) sem. Az új játék ott modern, ahol modernnek kell lennie: pompás grafikai megoldásaival, egy igen alaposan lemodellezett várossal csábítja a játékosokat: itt minden nagy nemesi kastély egy kirablásra, felfedezésre váró helyszín, a saját csapdáival, zegzugos átjáróival és persze a - remélhetőleg egyre több - potenciális menekülési útvonalakkal! Az egyes rablások között egy izgalmas történet is meghúzódik: a város újdonsült urai nem akármilyen terveket szövögetnek... mestertolvajként pedig talán az egyszerű tolvajkodásnál többet is tehetsz majd a város ártatlanjainak érdekében - a pénztárcádról nem is beszélve!

Thief gameplay 01

A látvány és a történet azonban nem minden: a THIEF játékok mindig is a lopakodásról szóltak! Ebben a részben sincs ez másképp: a dinamikusan állítható nehézségi fokozatok garantálják, hogy tanuló tolvajként még követhetsz el hibákat, mielőtt bitófa elé állítanak - ha azonban már úgy érzed, hogy felkészültél az igazi kihívásra, akkor a magasabb nehézségi fokozatok már valóban megkövetelik azt, hogy úgy ismerd majd a helyszíneket, mint a tenyeredet. Nincs hely és lehetőség a hibákra, a szem előtt hagyott leütött őrökre, a hátrahagyott nyomokra, a rosszul időzített ugrásokra, és az elhibázott támadásokra. Megéri azonban koncentrálni és gyakorolni: ilyen összetett játékmenetet, ilyen szórakoztató lopakodást semelyik más játékban nem találsz majd!

A THIEF február huszonnyolcadikán jelenik meg, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és PC-re. Rendeld elő még most, hogy megkapd az előrendelőknek járó bónusz küldetést, a "The Bank Heist"-et!
Előrendelőink ezen felül ajándék THIEF fémdobozzal kapják a játékot!

THIEF ELŐRENDELÉS, INFÓK


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-01-17 00:12:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére