Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Tavaszi útmutató: 2014 első felének legjobban várt játékai

5737
2014 tavasza minden eddiginél komolyabb időszaknak igérkezik, már ami a videojátékos megjelenések özönét illeti. Már jó pár éve megfigyelhető, hogy a közepesebb méretű kiadók legnagyobb játékaikat előszeretettel pakolták át tavaszra, hogy elkerüljék az őszi riválisokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy gyenge játékokról lenne szó - sőt, épp ellenkezőleg: ebben az időszakban jóval változatosabb kínálatból, több érdekes műfajű játékból válogathatunk, mint akár ősszel tehettük! Ne is húzzuk hát az időt: lássuk, hogy mit tartogat számunkra a következő néhány hónap!

2014 Tavasz legjobban várt játékai

CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW 2 (2014.02.28, XBOX 360/PS3)

A Castlevania: Lords of Shadow pár évvel ezelőtt bemutatta, hogy igenis van létjogosultsága a három dimenzióban játszódó Castlevania-játékoknak - a fejlesztők pedig az anyagi és kritikai elismerésre való tekintettel azóta dolgoznak a folytatáson, ami minden tekintetben jobbnak igérkezik majd, mint elődje volt! Szebb grafika, több megoldásra váró rejtély és puzzle, egyedibb, mélyebb harcrendszer vár majd minden játékosra - a Lords of Shadow 2 minden eleméről pedig csak úgy süt a magabiztosság és profizmus. Ha szereted a hack'n'slash játékokat, és nem tántorít el a sok titok és a komoly történet (miért is tenné?), akkor érdemes előrendelni a Lords of Shadow 2-t - a játék Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik majd meg!

Castlevania Lords of Shadow 01 Castlevania Lords of Shadow 02


DARK SOULS II (DARK SOULS 2) (2014.03.14, XBOX 360/PS3/PC)

Az elmúlt pár legnagyobb kultjátéka, a Dark Souls egy igazán bombasztikus második résszel tér vissza a porondra. A Dark Souls II halad tovább a jól megszokott ösvényen: egy kietlen, ellenséges világban találod magad, és folyamatosan a halál szorításából kell majd megmenekülnöd, ha teljesíteni szeretnéd ezt a kalandot. A Dark Souls II szigorú lesz, de igazságos: egyed harcrendszere, felejthetetlen atmoszférája, újszerű online multiplayere (ami az egész játékot átszövi) garantálja, hogy 2014 egyik legjobb játékáról beszélhetünk. A Dark Souls 2 ezúttal PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re készül!

Dark Souls 2 01 Dark Souls 02


DIABLO III: REAPER OF SOULS  (2014.03.25, PC)

A Blizzard fejlesztői az elmúlt másfél-két évben nem tétlenkedtek: meghallgattak minden kritikát, ami a Diablo III-at érte, és teljesen megfordították a játék hajóját. A Diablo III: Reaper of Souls névre hallgató kiegészítőben egy teljesen új játszható kaszt vár majd Rád, és persze egy új főellenség, a Malthael névre hallgató bukott angyal vár majd a Nephalem hős büntetésére. Az új kiegészítőhöz új tárgyak, új játékmódok, és új küldetések járnak: az új történet ezúttal Westmarchban játszódik, amit még jobban megérintett az Apokalipszis, mint a Diablo világának többi részét... készülj, mert ismét több száz órányi kaland vár rád ebben a PC-re tavasszal, PS4-re pedig valamikor 2014-ben érkező játékban!


Diablo III reaper of Souls
 
DONKEY KONG COUNTRY: TROPICAL FREEZE (NINTENDO WII U, 2014.02.21)

A Nintendo Wii játékok egyik legjobbja a Donkey Kong Country Returns volt, ami a SNES-en legendássá vált Donkey Kong Country szériát támasztotta fel hangulatos pályákkal, pörgős, precíz játékmenetével, és gyönyörű külalakjával. A látvány most generációs ugráson esik át, hiszen a Donkey Kong Country: Tropical Freeze a Nintendo Wii U konzol képességeiből meríthet majd! Játszható karakter lesz a második részből ismert Dixie, először irányíthatod Cranky Kongot, és visszatér fő zeneszerzőnek a legendás zenéiről híres David Wise! Minden adott lesz ahhoz, hogy a Donkey Kong-hangulatot 2014-es minőségben éld át, egy remek platormjátékkal - csak és kizárólag Wii U-n!

Donkey Kong Country Tropical Freeze 01 Donkey Kong Country Tropical Freeze 02


LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII (2014.02.14, PS3/XBOX 360)

2014-ben is találkozhatsz az elmúlt évek egyik legmegosztóbb - és talán éppen emiatt különösen érdekes - Final Fantasy epizóddal, a XIII-al. A Lightning Returns: Final Fantasy XIII sokat merít a legjobbaktól, és tonnányi felfedeznivalóval, mellékküldetéssel, izgalmas harcrendszerrel próbálja majd meg a rajongók szívét elnyerni. Könnyen lehet majd, hogy sikerül neki: a több tucat megszerezhető kosztüm (minden ruha más és más kasztot, képességet ad majd Lightningnek), az igen komoly tartalom, az extra nehézségi fokozatok mind-mind garantálják a több tucat órányi szórakozást - a kérdés csak az, hogy érdekel-e az FFXIII epikus történetének befejezése. Ha igen, akkor rendeld elő a játékot 360-ra vagy PS3-ra!


NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM - FULL BURST (2014.01.31, PC/PS3/XBOX 360)

A hazánkban is roppant népszerű Naruto sorozat január végén egy új játékkal bővül! A Naruto: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst a harmadik UNS rész kibővített, átalakított verziója lesz, egy teljesen új játszható fejezettel, új karakterrel, és egy rakás extra kosztümmel! A Naruto játékok nem véletlenül örvendenek ekkora népszerűségnek: izgalmas és változatos harcrendszere és az online multiplayer garantálja, hogy több hónap elteltével is találsz majd újdonságot a játékban! Ehhez adjuk hozzá a gyönyörű, mozgó rajzfilmnél is szebb cel-shaded grafikát, és máris megvan az anime-rajongók legjobban várt játéka 2014 tavaszán!

Naruto UNS 3 Full Burst 01 Naruto UnS 3 Full Burst


MARIO KART 8 (NINTENDO WII U, 2014 TAVASZ)

Tavasszal a Nintendo Wii U-tulajdonosok nem csak a Donkey Kong Country új részével szórakozhatnak majd, hanem egy rég várt ismerős is visszatér: bizony, végre megjelenik a Mario Kart 8! A Mario Kart játékok mindig is hosszan tartó szórakozást kínáltak, hiszen nem csak egyedül játszva, de multiplayer módokkal együtt is hetekre, hónapokra lekötötték a játékosokat - főleg az online multi megjelenésével! A Mario Kart 8 egészen gyönyörű az eddig látottak alapján, a játékmenet pedig merészebb, mint valaha: egy csomó új járgány, dinamikus pályák (van, ahol a fent és lent definíciója alaposan felcserélődik majd), új karakterek várnak majd Rád! Ha szeretsz versenyezni, akkor ezt kár lenne kihagynod!


SOUTH PARK: STICK OF TRUTH (2014.03.07, PC, PS3, XBOX 360)

A South Park: Stick of Truth egy igen különleges szerepjáték, amely az eredeti tervek szerint már valamikor tavaly megjelent volna - igen ám, de közben a THQ becsődölt, az Obsidian Entertainment játéka pedig a semmiben lebegett néhány hónapig. Aztán jött az új kiadó - és mondhatjuk, hogy szerencsére, hiszen a senkit és semmit nem kímélő szatírájáról híres sorozat alapján készült videojáték mindenkit megbotránkoztat majd. Ja, és ami talán a legfontosabb: ízig vérig igazi szerepjátékról van szó, profi harcokkal, egy csomó választható képességgel, taktikázással és tonnányi humorral! Ha szereted a South Parkot, akkor ezt a játékot nem hagyhatod ki!

South Park 01 South park 02


THIEF (2014.02.27, XBOX 360, XBOX ONE, PS3, PS4, PC)

A játékok világában legendának számító THIEF 2014 tavaszán végre visszatér - és nem is akármilyen formában! A szimplán csak Thief nevű, alcím vagy számozás nélküli játékban visszatérünk mestertolvajként a Városba, ahol közben hataloméhes nemesek ördögi terveit kell majd szabotálnod - miközben persze degeszre tömöd zsebeidet. A Thief nem egy egyszerű FPS játék, csupa lövöldözéssel, hanem egy mesteri lopakodós játék, ahol valóban keresned kell az árnyékokat, hogy megbújj bennük, és ahol a menekülési útvonalat nem árt, ha az akciózás előtt is megtervezed! A Thief tényleg magasabb szintre emeli a lopakodást, hiszen a kezdők és a profik egyaránt megtalálják a számításukat vele - ha nem idegengedsz ettől a műfajtól, akkor jobb, ha még most előrendeled a játékot!

Thief 02 Thief 02


TITANFALL (2014, 03.14, PC/XBOX ONE/XBOX 360)

Kevés játékot vár akkora lelkesedéssel az FPS játékok közönsége, mint a Titanfall-t. A Respawn Games első játéka azért örvend ekkora népszerűségnek már a megjelenése előtt, mert a fejlesztők korábban olyan legendákat hoztak létre, mint a Call of Duty: Modern Warfare. A csapat most pedig újra megpróbálja felrzáni a belsőnézetes lövöldözős játékok állóvizét, méghozzá nem is akárhogyan! A Titanfall multiplayer-központú játék, ahol a szokásos perkek/szintlépések mellett hatalmas fémmonstrumok jelentik a legnagyobb veszélyt - és a játékosok be is pattanhatnak a Titánok pilótafülkéjébe! Két szinten zajlik tehát a csata, emberként és titánt irányítva egyaránt komoly veszélyek és izgalmak várnak majd rád! Egy biztos: akárki próbálta ki a Titanfallt a nemzetközi rendezvényeken, csak pozitív véleménnyel távozott a játék mellől!


WATCH DOGS (2014 TAVASZ - PC, PS3, PS4, XBOX 360, XBOX ONE, WII U)

Végül, de nem utolsósorban valamikor tavasszal érkezik a 2013 őszéről picit lecsúszott Watch Dogs, a Ubisoft legújabb sandbox jellegű akciójátéka. a Watch Dogs egy izgalmas, futurisztikus - és nem túl távoli - jövőben játszódik, ahol az emberek nem sokkal többek az általuk termelt információmennyiségnél: mobiltelefonos beszélgetések, levelezés, böngészés: egy fontos embert megzsarolni alig nehezebb, mint átnézni néhány listát, és kiválasztani a gyenge pontot. Mesterhackerként kerülhetsz bele ebbe a világba, de a dolgod nehezebb lesz a filmekben látottaknál, hiszen személyesen kell küldetésekre menned - itt pedig nem egyszer tűzharc lesz a kaland vége! A Watch Dogs nagy bejárható területet, érdekes feladványokat, tonnányi küldetést, és újszerű világot kínál - Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii U-ra, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re egyaránt!

Watch Dogs 01 Watch Dogs 02Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-12-31 10:43:52
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére