Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nyári leárazás: kapcsolj magasabb fokozatra!

2542
Biztonsági öveket bekapcsolni, kormányt, frissítő italokat bekészíteni: kezdődhet a nyári száguldozás! Több hétig tartó akciónkban nem akármilyen játékok érhetők el nem akármilyen áron: ha szereted az autóversenyzős játékokat, akkor jobb, ha odafigyelsz a résztvevőkre, mert könnyen lehet, hogy a Te kedvenced is ott lapul az akciós termékeink között! Ez az akció egyaránt érint akkor, ha pécés vagy, és akkor is, ha inkább az Xbox 360/PS3 platformok valamelyikén preferálod a versenyzést!

Mivel is kezdhetnénk az akciót, mint az autóversenyek császárával, a Forma 1-el? Konzolokra az F1 2013, pécére pedig az F1 RACE STARS vesz részt akciónkban. Ugye ismered már a legendás pályákat, mint a tenyeredet? Bármikor végigmennél egy hibátlan kört a Hungaroringen? Akkor ezeket a játékokat Neked találták ki! A szigorú szabályokkal összefogott F1-nél jóval kötetlenebb versenyzést kínál a NEED FOR SPEED RIVALS, amelyben mindenki a leggyorsabb akar lenni: az illegális versenyzők a pénzdíj és a presztísz miatt, a zsaruk pedig azért, hogy elkapják a száguldozókat!

Szintén a szabadabb versenyzés élményét kínálja a FORZA HORIZON, de némileg barátibb hangulat mellett – válaszd őt, ha csak a vezetés élménye érint! És ha már vezetés: a GRAN TURISMO 6 is akciós, csak és kizárólag PS3-ra: vigyázat, kizárólag sok szabadidő mellett ajánlott, a több száz helyszín, és a majd ezer járgány garantáltan felemészti majd délutánjaidat! Az árkádosabb versenyzés kedvelőit sem hanyagoljuk el: a WRC 4, illetve a GRID 2 a pécés játékosok számára lehet most érdekes: most kedvező áron pörgetheted fel egy kicsit számítógépedet, miközben saját ügyességedet is próbára teszed majd!

F1 2013 Akció Need for Speed Rivals
Gran Turismo 6 Forza Horizon akció


Nem sikerült megtalálni a kedvencedet akciónkban? Ne csüggedj: további akcióink a lövöldözős játékok, a next-gen szoftverek és a bunyós játékok esetében kínálnak hasonló árcsökkentést – nézd meg őket is, hátha megtalálod a neked leginkább megfelelő játékot!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-06-24 13:28:32
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére