Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nyári leárazás: bunyó megállás nélkül!

2055
Vannak dolgok, amiket szinte sosem fogunk megunni. Ilyenek a verekedős, bunyós játékok: legyen szó izgalmas sztoriról, adrenalinpumpáló ütésekről, mély harcrendszerről vagy csupán a frankó grafikáról, egy dolog közös ezekben a játékokban: színtiszta ügyességet követelnek csupán! Ha ennek nem vagy híján, akkor cserébe több tucat órányi szórakozást kapsz ezektől a játékoktól, most indult akciónk keretein belül igencsak jó áron! Lássuk, mely játékokról van szó!

Ha szereted a Batman-filmeket, vagy ismered a Denevérembert főszerepeltető képregényeket, akkor most igazán jó kalandok várnak rád: a BATMAN: ARKHAM COLLECTION és az ARKHAM ORIGINS  egyaránt kedvező áron kapható az akciónk alatt. Ezek a játékok annyira jól sikerültek, hogy milliók hitét hozták vissza a szuperhősös, képregényes játékokban – nem véletlenül! Játszd végig a teljes trilógiát, tanulj meg olyan hatékony és félelmetes lenni, mint maga Batman! Maradjunk még picit a szuperhősös kalandoknál: ha rendelkezel egy PS4-el, akkor kár lenne kihagynod a csak és kizárólag erre a gépre megjelent INFAMOUS: SECOND SON-t, ami a szuperképességes témát egészen sötét, sandbox jellegű formában tálalja! Egy biztos: a minőséggel itt sem lesz probléma!

És ha már a minőségi játék-adaptációknál tartunk: hazánk legnépszerűbb animéjének és mangájának, a Narutónak is van játékváltozata, ebből most a NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM 3-at kínáljuk: komplex kombók, izgalmas sztori, hatalmas karakterválaszték...mire vársz még? Ha ez sem jön be, akkor itt van a realista bunyóra koncentráló WWE2k14, a pankrációt kedvelő játékosok választása!

Batman Arkham WWE 2k14
Infamous second son Ultimate Ninja Storm 3


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-06-25 01:04:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére