Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Lendülj formába a Kinect segítségével!

1598
Bár az idei tavasz megkésve érkezett, de mostanra teljes erővel tombol, a felhők és a viharok pedig csak órákra képesek a jó időt elűzni tőlünk. A jó idővel pedig sokakban fellendül a mozgásra való hajlam, sokan ekkor is kezdenek el edzeni, hogy nyárra fitt, erőteljes alakkal bírjanak. Ha rendelkezel Xbox 360 konzollal, és egy hozzá tartozó Kinect kiegészítővel, akkor most több olyan ajánlatunk is van, amely segítségedre lehet abban, hogy megfelelő formába lendülj!

A Kinect lehetővé teszi azt is, hogy a tánc és a különféle ügyességi játékok mellett valóban komoly edzőprogram is elérhető legyen számodra, ami nyomon követi fejlődésed, egyedi kihívásokat és feltétleket szab meg számodra, és gyakorlatok széles választékát képes megkövetelni tőled - a Kinect szenzor segítségével pedig tudni fogod, ha egy mozdulatot éppen nem szabályosan hajtottál végre. Ha a tervszerű edzések és a céltudatos fitnessz érdekel, akkor a Your Shape: Fitness Evolved-sorozat és a Nike Training egyaránt a rendelkezésedre áll, hogy formába lendítsen a tavasz alkalmából. Azonban vigyázz: a termék rendszeres használata itt is elengedhetetlen, ha valódi fejlődést szeretnél tapasztalni magadon!
YOUR SHAPE FITNESS EVOLVED YOUR SHAPE 2012 NIKE+ KINECT TRAINING


Sokak szerint nincs is jobb módja a testedzésnek, amikor a kellemest kötöd össze a hasznossal, és súlyok emelgetése helyett inkább a táncra fókuszálsz - persze irányított, tudatos formában, hogy valóban felpörgesse az anyagcseréd, és elkezdje égetni azokat a nem kívánt kalóriákat. Erre megfelelő szoftver lehet a táncstúdiók népszerű szórakozási módja, a Zumba Fitness. A Zumba Fitness mára már több verzióban is elérhető Xbox 360-ra, a lényeg azonban mindig ugyanaz: nincs más teendőd, mint követni a képernyőn látható mozdulatokat, amelyek egyre összetettebb, egyre keményebb gyakorlatokká alakulnak át néhány hét gyakorlása után. Ha egy intenzív táncóraként képzelnéd el az edzésedet, akkor ezek a játékok pont neked készültek!
ZUMBA FITNESS ZUMBA FITNESS CORE ZUMBA FITNESS RUSH
Az összes szoftver használatához Kinect szenzorra lesz szükséged!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-05-03 09:52:59
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére