Használtgép vétel


Ha még nincs új-generációs Xbox ONE vagy PlayStation 4 konzolod, most akár 55 500 Ft kedvezménnyel vehetsz egyet! Hogyan?

Régóta játszol Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolodon, de úgy érzed itt az ideje búcsút venni tőle és az új-generációba lépni? Élvezni a Last of Us és a The Order 1886 filmszerű, számkápráztató látványvilágát? Vagy tövig nyomni a gázt a Forza Motorsport 5 új-generációs szimulációs fizikájával és intelligens ellenfeleivel? Ha készen állsz a búcsúra, akkor most a használt konzolod értékével olcsóbban vásárolhatod meg új Xbox ONE vagy PlayStation 4 gépedet. Nézzük a részleteket!

Amennyiben behozod hozzánk Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolod, mi azt beszámítjuk neked annak aktuális értékén, annak tartozékaival együtt. Ezt követően kedvezményesen megvásárolhatod az új konzolod - ha még nem tudod, melyiket válaszd, természetesen szívesen segítünk dönteni!

A kedvezmény mértéke annyi lesz, amennyiért beszámítottuk használt készüléked. A beszámításnál figyelembe vesszük, hogy nálunk vásárolsz új konzolt, ezért a lehető legmagasabb értéket állapítjuk meg kondíciójától függően. És miért éri meg hozzánk behoznod?

Természetesen eladhatnád máshol is konzolod, apróhirdetéseken keresztül, azonban azt sokan elfelejtik, hogy ez mennyire körülményes tud lenni. Vásárlóinktól, akik hozzánk hozták elbúcsúztatni használt konzoljaikat, ezeket hallottuk:

· Ha már lejárt a garancia a készülékre, a vásárlód várhatóan téged hív majd, ha elromlik a készülék a közeljövőben, ez pedig nagyon kellemetlen konfliktusokhoz vezethet.
· Sok esetben hívhatnak fel téged, hogy ez, és ez hogy van, miért nem működik, nem kapcsol be, stb. miközben hibátlan a gép, amit eladtál. Mivel nem üzletből vették, hanem tőled, téged keresnek majd, ha kérdésük van.
· “Csere macskára érdekel?” és hasonló üzeneteket kell megválaszolnod, amikben teljesen unfair ajánlatokkal keresnek meg a haszonlesők.
· Tisztességes áron, hogy te is jól járj, nem fogod tudni azonnal eladni, mert a legtöbb vásárló felhív 5-10 hirdetőt és nem rögtön vásárol. Ami azt jelenti, te is akár több tíz megkeresésre számíthatsz, amíg végül sikerül eladnod.

Ezzel szemben nálunk azonnal elintézheted az adás-vételt és gyors búcsút vehetsz régi konzolodtól. Mit kell tenned ehhez?

1. Vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel bármely elérhetőségünkön.
2. Az adatok bekérése után egy előzetes ajánlatot adunk neked.
3. Amennyiben szimpatikus Neked ajánlatunk, behozod hozzánk, vagy felküldöd futárszolgálatunk segítségével nekünk.
4. Teszteljük a gépet és jól szemügyre vesszük.
5. Megtesszük végső ajánlatunkat számodra.
6. Ennek elfogadása után tovább irányítunk üzletünkbe, ahol a kedvezményed felhasználásával vásárolhatsz bármilyen PlayStation 4 vagy Xbox ONE gépcsomagot.

Ennyire egyszerű, és az egész folyamat alatt ügyfélszolgálatunk folyamatosan segít neked, ha kérdésed merülne fel!

Kérdések és válaszok:

Várhatóan milyen áron számítjátok be a konzolomat?

Amennyiben a később olvasható feltételeknek megfelel konzolod, az alábbi összegű kedvezményeket tudjuk adni Neked az egyes modellekért. Fontos tudnod azonban: a beszámítási folyamat során az alább feltüntetett árak, és a tesztelést megelőző ajánlatunk változhat.

 KÉSZÜLÉK ÁR
 XBOX 360 
 Slim / E 4GB 10 500 Ft
 Slim / E 250GB 14 500 Ft
 Slim / E 500GB 19 000 Ft
 +Kinect szenzor (XBOX 360)
6 000 Ft
 +Kontroller 3 000 Ft
 XBOX ONE
 XBOX ONE 500GB 35 000 Ft
 XBOX ONE 1TB
40 500 Ft
 Kinect szenzor
8 000 Ft
 +Kontroller 7 000 Ft
PLAYSTATION 3
 PS3 Slim 120 - 320 GB 5 000 - 15 500 Ft
 PS3 SuperSlim 12GB 10 500 Ft
 PS3 SuperSlim 500GB 15 500 Ft
 +Kontroller 3 000 Ft
 PLAYSTATION 4
PS4 500GB
35 000 Ft
PS4 1TB
40 500 Ft
+Kontroller
7 000 Ft
Konzolt és tartozékait új PC konfiguráció / komponens vásárlása esetén is beszámítunk!

Milyen tartozékokat kell adnom vele?


A gyárilag kialakított alap konfigurációt kérjük, ami alatt az alábbi tartozékokat értjük:

· 1 db kontroller
· videókábel (AV kábel)
· tápkábel és tápegység
· gyári doboz

Milyen állapotban kell, hogy legyen a konzolom és tartozékai?

A fentebb említett árakat akkor tudjuk adni konzolodért és tartozékaiért, ha:

· felületük sérülésmentes
· minden funkciójuk működőképes, amely az üzembe helyezéskor alapvető volt
· belülről sérülés és külső behatás mentesek (például nem került beléjük folyadék, nem érte ütődés őket, nincs belső hardveres károsodásuk)

Mennyi időt vesz igénybe a beszámítás?


A gép beérkezésétől számított 1 munkanapon belül elküldjük neked végső ajánlatunkat.

Ha futárral küldöm fel, annak van plusz költsége?


Nincs, amennyiben elfogadod ajánlatunkat és eladod nálunk gépedet, majd következő generációsat vásárolsz. Ez esetben mind a felküldés, mind az új konzol kiszállítása hozzád ingyenes számodra.

Igen, amennyiben futárral küldted fel hozzánk konzolod és nem fogadtad el ajánlatunkat. Ez esetben 2000 Ft futárdíjat kell fizetned a futárnak, amikor visszakapod konzolodat.


Meguntad PC-det? Konzolra cserélnéd? Új konfigurációt szeretnél? Elavult lett a konfigurációd egyik komponense? Beszámítjuk akár konzolba, akár hardverbe, vagy egy új gépkonfigurációba!

Hozd be hozzánk személyesen, vagy küldd el futárszolgálattal, mi pedig alapos tesztelés után pontos árajánlatot készítünk, amit le tudsz nálunk vásárolni, vagy ha kéred, egyszerűen megvásároljuk tőled azonnali készpénzért!

Árajánlatot 1-3 munkanapon belül adunk, attól függően, milyen mennyiségű beszámítás van folyamatban. Minden esetben figyelembe vesszük a komponens életkorát, esztétikai állapotát, tartozékait, illetve műszaki megfelelőségét (négy évnél régebbi PC komponens beszámítására, megvásárlására nincs lehetőség).

Böngéssz kedvedre webshopunk megújult PC menüpontjában és találd meg az új videokártyád, amellyel „kimaxolva” fogod tolni az elkövetkezendő év AAA címeit! Ha esetleg nem találod a régóta áhított komponenst, vagy alkatrészt a kínálatunkban, vedd fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük Neked!

Hová fordulhatok, ha kérdésem van?

Szervizes kollégáink nyitva tartási időben bármikor készséggel állnak rendelkezésedre, ha kérdésed van:

email : szerviz@konzolokszervize.hu
mobil : (+36)30/5944034

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Konzolvarázsló: segítünk gépcsomagot választani!
Nekünk 8, Neked 80 - használt játék visszaszámítás
Digitális letölthető termékek
Playstation 4 gépcsomagok
Xbox One gépcsomagok
Használt konzol beszámítás!
PSN feltöltők
Xbox Live termékek
Lego Worlds előrendelés
FIFA 17 Vásárlás (PC, 360, PS3, PS4, Xbox One)
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére