Megvásárolható, és előrendelhető GTA V termékeink

Hulk a GTA V-ben!


Természetesen egy újabb PC-s modról van szó, méghozzá a jobbik fajtáról: Hulk jellegzetes mozgásrepertoárja és nyers fizikai ereje tökéletesen átjön, a karakter mondhatni még jobban is használható, mint a hivatalos Hulk játékokban!

Irányítható Bigfoot?


Bizony, úgy néz ki, hogy a Rockstar kedvenc, rendre felbukkanó misztikus lénye, a Bigfoot is irányítható a legutóbbi update óta. A feltételek nem világosak, elviekben 100%-ra be kell fejezni a játékot, de az adott helyen ilyenkor sem érhető el mindig a Bigfootos lázálmot kiváltó növény.

GTA V PC: élethű mod


PC-n mindig is fontosak voltak a rajongók által készített modok, és ez a GTA V esetében sincs másképp. Az egyik legfrissebb, és egyben legérdekesebb darab, amely igyekszik Los Santost és környékét a lehető legélethűbbé varázsolni.

Ilyet is tudsz a Rockstar Editorral


A PC és a következő generációs GTA V már tudja a Rockstar Editort, azaz a beépített vágóprogramot, amellyel egészen különleges képanyagok összeollózására lehetsz képes. Íme egy példa, konkrétan az első videó, amely az Editor segítségével készült!

Rockstar Editor a nextgen verziókban is!


A PC-s GTA V-ben debütált, megdöbbentő dolgokra képes vágóprogram, a Rockstar Editor hamarosan a PS4 és Xbox One verziókba is beépítésre kerül. Hogy pontosan miről van szó, azt a következő videóból megtudhatod!

Egy hét múlva PC-s GTA V mindenkinek!


A kereken egy hét múlva kedd, április tizennegyedike valószínűleg a legtöbb PC-s játékos számára igazi pirosbetűs ünnepként van bekarikázva a naptárban: aznap már mindenki vígan nyomhatja az Év Játékát, a Grand Theft Auto V PC-s kiadását! Ennek örömére, csak hogy tovább kínozhassuk magunkat, nézzétek meg velünk a PC verzióban alapból helyet kapó Heists mód trailerét, melynek keretein belül online barátaiddal nagyszabású rablásokat vihettek véghez!

Új Trailer a PC verzióból!


Már csak néhányat kell aludni ahhoz, hogy végre megjelenjen pécére is a 2013-as és 2014-es év legmeghatározóbb sandbox játéka, a GRAND THEFT AUTO V! A Rockstar most nem akármilyen trailerrel kedveskedett a türelmesen várakozó pécés játékosoknak - nagyjából erre az élményre kell számítanod, ha megfelelő pécével rendelkezel!

Áprilisban jön pécés GTA 5!


A várt január végi dátumhoz képest pár hónappal később jelenik meg a Rockstar legnépszerűbb játéka, a Grand Theft Auto V pécére! Ha tehát várod már a pécés verziót, akkor az április tizennegyedikét karikázd be, hiszen ezen a napon indul a móka az asztali számítógépeken is!

GTA 5: FPS nézet az új verziókban!


A tavalyi év legjobb játékai közé sorolt Grand Theft Auto V-ből már akkor sem hiányzott semmi: tonnányi küldetés, hatalmas bejárható terület, online multiplayer várt a játékosokra – mégis, a Rockstar fejlesztői nem elégedtek meg ennyivel! Mindenkit meglepett a legújabb bejelentés, miszerint a PS4-es, Xbox One-os és PC-s verziókat belsőnézetes módban (FPS-ként) is végigjátszhatod majd! A bejelentéshez egy pompás videó is társult, ami megmutatja, hogy pontosan hogyan is néz majd ki mindez!

Megjelenési dátumot kaptak a PC/PS4/Xbox One verziók!


Már több hónapja tűkön ülve várhattuk a Grand Theft Auto V Xbox One, PS4 és PC verzióinak megjelenési dátumát - egészen mostanáig hiába! Nem sokat segített a várakozáson az sem, hogy a fejlesztők itt-ott elhintették, hogy a szokásosnál is több fejlesztést, újítást szeretnének belepréselni a nextgen verziókba, hogy tényleg az új masinákat is legalább annyira kihasználja a játék, mint ahogy azt tette a PS3/360 párossal! Most a várakozás nehezén túl vagyunk: a Rockstar bejelentette az új verziók megjelenési dátumát!

A GTA 5 Xbox One-ra és PlayStation 4-re november 18-án jelenik majd meg! A pécés játékosoknak egy picit többet kell várniuk: ők 2015-ben, méghozzá január huszonhetedikén kezdhetik a mókát!

GTA 5 PS4 Előrendelés Xbox One PC 01

GTA 5 PC PS4 XBOX ONE 03

GTA 5 PC XBOX ONE PS4 02

GTA V: PS3 vs PS4 összehasonlító videó


Az igen részletes technikai elemzéseiről híres Digital Foundry izgalmas, érdekes videót tett közzé, amely megmutatja a különbséget a PlayStation 3-as és az ősszel érkező PlayStation 4-es verzió között:

Jön a GTA5 PS4-re, Xbox One-ra és PC-re!


A 2014 szeptemberében megjelent Grand Theft Auto V akármennyire is nagyszerű játék volt, sokan szerették volna látni azt a legújabb konzolokon (PlayStation 4, Xbox One) és PC-n egyaránt. Erre azonban sajnos nem volt lehetőségük – egészen mostanáig! Az idei Electronic Entertainment Expo-n ugyanis a Rockstar Games bejelentette, hogy készül a Grand Theft Auto V három új platformra: PC, PS4, Xbox One! A grafikailag alaposan felturbózott verzió bejelentéséhez egy trailert is mellékeltek, érdemes ezt is megtekinteni! Megjelenés: 2014 őszén – amint pontosabb információkhoz jutunk ezzel kapcsolatban, azt természetesen jelezni fogjuk!

GTA 5: Csúszik az online heist játékmód!


A Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy az eredetileg 2014 tavaszára tervezett Online Heist játékmód (a multiplayer bankrablások izgalmakban bővelkedő küldetései) sajnálatos módon előre nem látható időpontra tolódott el . A csúszás okairól sokat nem tudhattunk meg, a fejlesztők azonban továbbra is eltökélten azon munkálkodnak, hogy a GTA 5 által kínált online élmény a lehető legjobb legyen. Lesznek tehát online heistek, a csapat tovább fejleszti ezt a módot – csak egyelőre még a megjelenési dátuma nem ismert a bővítésnek. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

Megjelent a GTA 5!


A várakozásnak immáron vége: a mai naptól megvásárolható üzletünkben a Grand Theft Auto 5 Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt. Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottatok, a játékot már tegnap kiküldtük, hogy a megjelenés napján játszhass vele!

Éjféli nyitvatartás, GTA V party részletek


Bátran kijelenthettjük, hogy az év legrégebb óta várt játéka a Grand Theft Auto ötödik felvonása. Az eltolt tavaszi megjelenés után idén ősszel, Szeptember 17-én érkezik a játék, amely napra mi is egy speciális eseménnyel készülünk: Helyszín: Trap Café ! Sztárvendég: Busa Pista az Irie Maffia-ból!

Programok:
- GTA Veterán kvíz
- Játékosok játéka: GTA Edition
- GTA V és GTA ONLINE bemutató
- GTA V Mozaikszó verseny: mit tudsz kihozni a 4 betűből?
- Tombola mindenkinek, aki egész este velünk tart
- Keressük saját legjobb 3 főszereplőnket: mond el saját fiktív bűnöző előéleted
- GTA Radio zenék egész este
- Öltözz extravagánsan és díjazzuk (stricinek, rosszarcú bűnözőnek, bankrablónak, zsarunak, stb. )
- Hostess lányok
- Rengeteg meglepetés
- Éjfeltől GTA V vásárlás

KÜLÖNLEGES AKCIÓK!!!!

Csak az éjféli nyitvatartásunk alatt:

(A játékot és a lentebb említett szoftvereket már üzletünkben vásárolhatjátok meg: )
Max Payne 3 (Xbox 360) - 2990 ft
  • Red dead redemption GOTY (PS3) Xbox 360 - 5490 ft
  • GTA Complete edition (PS3 és Xbox 360) - 5990 Ft
  • GTA IV (PS3 és Xbox 360) - 4990 Ft
  • Saints row 4 (PS3 és Xbox 360) - 9990 Ft


További részletek, infók a rendezvény Facebook-oldalán!

Microsoft akció a GTA V előrendelőknek!


Emlékeztetnénk a nemrég indult Microsoftos akciónkral: ha a GTA V bármelyik verzióját Xbox 360-ra már előrendelted (vagy most tervezed előrendelni), akkor most kedvező áron vásárolhatsz mellé egy 2100 ms pontot tartalmazó prepaid kártyát, amit magyar forintra konvertál a rendszer az aktiválást követően. Az akció részleteit és a részvétellel kapcsolatos tudnivalókat ITT találhatod meg!

GTA V: Itt a legújabb tévéreklám


A lentebb látható videóval fogja reklámozni többek közt a televíziókban is a Rockstart Games a szeptember tizenhetedikén megjelenő Grand Theft Auto 5-öt. Egy perc hosszúságú, szóval semmi kifogást nem fogadunk el, hogy miért ne akarnád megnézni:

Grand Theft Auto Online: az első infók


Ahogy igérték, meg is érkezett a Rockstar legújabb videója, ami ezúttal a GTA Online-ot mutatja be, igen nagy alapossággal! Először nézd meg a videót, utána jöhetnek a részletek!

  • A GTA Online október elsején indul, két héttel az alapjáték után (ennyi idő elég lesz arra, hogy kiismerd a GTA V világát és játékmenetét).
  • Egyszerre 16 játékos kalandozhat majd a világban, ami induláskor úgy néz majd ki, mint a GTA V egyjátékos módja - de idővel sokkal több lesz annál.
  • A tartalom bővül majd: új dolgokat (versenyeket, stb) pakolhatsz a világba Te is, a Rockstar pedig rendszeresen bővít majd a GTA Online lehetőségein.
  • Ha szeretted a Red Dead Redemption partikra építő játékmódját, akkor a GTA Online-t imádni fogod: bandázás, éjszakai versenyek, repülőzés, online deathmatch - itt minden megvan: azt csináltok majd, amihez épp kedvetek van!

Jön a Grand Theft Auto Online!


Nem is kell a Gamescomig várni arra, hogy a GTA 5 masszív tartalommal és hihetetlen lehetőségekkel bíró online multiplayeres módja, a Grand Theft Auto Online részleteivel megismerkedj! A Rockstar ugyanis bejelentette, hogy csütörtökön minden kiderül ezzel kapcsolatban! Amint jönnek az információk ezzel kapcsolatban, itt elolvashatod őket!


GTA 5: Zárt ajtós bemutató a Gamescomon


Bár hivatalosan a Rockstar Games nem teszi tiszteletét az idei nagy európai játékshown, az augusztus huszadikai héten zajló Gamescomon, azért zárt ajtók mögött csak megmutatják a szerencsés újságíróknak a Grand Theft Auto 5 legújabb verzióját (ami a dátumot elnézve egyben a végleges változat is lesz, gyanúnk szerint....)

Reméljük, hogy azért valami kiszivárog majd számunkra is, főleg annak fényében, hogy a titokzatos  Grand Theft Auto Online-ról még szinte semmit nem tudunk - és ez a játékmód már induláskor, szeptember tizenhetedikén rajta lesz a játékokat tartalmazó lemezeken!

GTA V - Éjféli Launch Parti!


Szeptember 16-án éjféli Launch Partyt szervezünk, melynek részleteit hamarosan tudatjuk veletek, addig is rendeljétek elő a játékot, hogy ELSŐKÉNT kaparinthassátok meg!

GTA 5: Itt a büntetős gameplay videó!


Eddig hét lakat alatt őrizték a Rockstar fejlesztői a Grand Theft Auto 5 gameplay jeleneteit, a megjelenés közeledtével azonban már ez az állapot tarthatatlanná vált. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi vár majd rád a GTA 5 elindítását követő napokban, hetekben, akkor irány a lenti videó. Őrületesen jó játék készül a veterán fejlesztők boszorkánykonyhályában!

Bemutatkoznak a GTA 5 főszereplői!


A Grand Theft Auto V (GTA 5) különlegessége, hogy az eddigi GTA-s szokásokkal ellentétben nem egyetlen főszereplőt irányíthatsz majd, hanem rögtön hármat. Michael, Franklin és Trevor nem hétköznapi fazonok: a négy kerék talán egyikükben sincs meg igazán, és ami még ennél is riasztóbb lehet, hogy mindegyiküket csak a pénz utáni vágy és persze a balhék mágnesként való vonzása köti össze - a kalamajka tehát egészen biztosan garantált!
Ráadásul, ha mindez nem is lenne elég, a GTA 5-ben a három szereplő közt bármikor válthatsz majd, a komolyabb küldetésekben pedig szükséged is lesz erre a funkcióra, hiszen egy-egy bankrablás igazi csapatmunkát és talpraesettséget követel!

GTA 5: A korlátlan lehetőségek világa


A Grand Theft Auto 5 fejlesztői nem vicceltek, amikor nekiálltak a GTA 5 elkészítésének: a játékban hihetetlen szabadsággal és méretekkel találkozhatsz majd. Mit jelent mindez pontosan? Például itt van a konkrét bejárható terület mérete. Nagynak érezted a Red Dead Redemption átlovagolható vadonját? Nos, a GTA 5 még ennél is nagyobb lesz - csak épp itt hatalmas pusztaság helyett élettel teli nagyváros is szerepel! Persze a vadon sem marad ki a választékból, sőt: egy hegy, egy hatalmas tó, illetve némi erdőség is megtalálható a játékban, a középpontban azonban mégis a civilizáció által betelepített zónák állnak.

A GTA 5tonnányi küldetéssel, begyűjthető extrával, felfedezhető érdekességgel garantálja, hogy csupán az egyjátékos móddal több hétre elegendő kalandot kapsz majd - és akkor még nem is került szóba a Rockstar másik nagy aduásza, a Grand Theft Auto Online, ami szintén a játék részét képezi. Erről hamarosan többet is megtudhatunk majd!

Szeptemberben jelenik meg a GTA V!


A Rockstar Games legújabb játéka, a több éve készülő Grand Theft Auto 5 hamarosan megérkezik. A játékra már nem kell sokat várni, hiszen a korábban 2013 tavaszára várt játék már végleges megjelenési dátumot kapott. A GTA 5 tehát szeptember tizenhetedikén már kapható lesz: ha pedig még az ezt megelőző napokban előrendeled a játékot, akkor futárszolgálatunk már a megjelenés napján kézbesíteni fogja azt Neked!

A Grand Theft Auto 5 (GTA V) jelenleg két platformra érhető el, többféle kiadásban: Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A GTA V pc-s verziója egyelőre nincs bejelentve, a Rockstar fejlesztői ugyanis egyelőre inkább a konzolos verziók elkészítésére koncentrálnak.

Befutottak az első képek!


Korábban csak artworkok formájában láthattuk, hogy egészen pontosan mire is készülnek a Grand Theft Auto V fejlesztői - most azonban megérkeztek az első nagyfelbontású képek a játékból. A látnivalókat a termékek Xbox 360-as és PlayStation 3-as adatlapján is, illetve a hír folytatására kattintva nézhetitek meg!

Kattints ide és olvass tovább >>