God of War

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}Végre megérkezett a legendás God of War legújabb epizódja. A széria negyedik darabjára érdemes volt hosszú éveket várni!


A játék fejlesztői, a Sony Santa Monica Studio csapata, igazán kitettek magukért és az előző részek szellemiségét szem előtt tartva nem féltek elrugaszkodni az eredeti koncepciótól. A végeredmény: egy fenomenális látványvilágú akció-kaland, ami minden PS4 tulajdonosnak kötelező vétel!

.
Ezúttal a skandináv mondavilág adja a játék hátterét. Kratos már nem egyedül, hanem fiával, az ígéretes fiatal harcossal, Atreus-szal indul a gigantikus mitológiai szörnyek ellen. Ráadásul a játék harcrendszere is ráncfelvarráson esett át. Kratos új elsődleges fegyvert kapott, a legendás Leviatán baltát, emellett a kameraállást is váll felettire cserélték, hogy még közelebb érezhesd magad a harcokhoz.


Barangold be a lélegzetelállító, hófödte tájakat és küzdj meg a félelmetes ellenfelekkel! A PlayStation 4 exkluzív God of War epikus csatákkal, izgalmas, drámai történetmeséléssel és látványos grafikával vár!


{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére