Forza Horizon 4

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}

forza_horizon_4_vasarlas
.
.
A nyitott világú versenyjátékok királya visszatér egy minden eddiginél ütősebb epizódban, hogy magával ragadja a rajongókat egy újabb feledhetetlen utazásra. A Forza Horizon 4 nem változtat a nyerő recepten és ezúttal is egy hatalmas, teljesen szabadon bejárható területen engedi szabadon a Forza sorozat régi és új rajongóit, ahol a versenyzés összes árnyalata kipróbálhatóvá válik. Juss fel a ranglétra csúcsára, hívd ki barátaidat egy rögtönzött párbajra, sétakocsikázz kedvedre vagy fedezd fel a terepet az összes titkos levágással együtt – a választás csak rajtad áll!

.
forza_horizon_4_vasarlas_02
.
A Forza Horizon 4 a napfényes ausztrál utakat lecserélte a ködös Albion legszebb tájaira, ami egy merőben újszerű hangulattal ruházza fel a népszerű sorozat legfrissebb felvonását. A játékban több mint 450 aprólékosan lemodellezett autócsoda volánja mögé pattanhatsz be, melyek 100-nál is több, valóságban is létező gyártó műhelyéből gördültek ki. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sorozat történetének legszélesebb autóválasztékát próbálhatod ki, de ráadásul minden eddiginél színesebb a felhozatal, melyben az erőgépektől a mindennapokból jól ismert kocsikon át egészen az extravagáns kuriózumokig mindent megtalálsz.
.
forza_horizon_4_vasarlas_03
.
A játékban helyet kapó nyitott világ minden eddiginél több lehetőséget rejt magában, így szabadon eldöntheted, hogy miképp szeretnéd elérni a hőn áhított Horizon Superstar címet. A rajongók kérésnek engedve a Forza Horizon 4-ben mindössze pár gombnyomással indíthatsz saját futamokat a Route Creator segítségével, ami a tökéletesen személyre szabott versenyzés érzésével ajándékoz meg.
.
forza_horizon_4_vasarlas_04
.
Hogy esély se legyen az unalomnak, a Forza Horizon 4 dinamikusan változó időjárás és évszak effektekkel színesíti a futamokat, ami nem csak a terepadottságokra és a vezetési körülményekre van hatalmas hatással, de a folyamatosan változó körülmények a játékmenetet is nagy mértékben befolyásolják, teljesen új lehetőségeket és eseményeket nyitva meg előtted. Elég csak arra gondolni, hogy az út mentén fekvő kis tavacska téli állapotában tökéletes alkalmat jelent arra, hogy a jégpáncélon végigsuhanva új területeket és levágásokat nyiss meg - és ez még csak egy példa a több száz közül!
.
Éld át a szabadság érzését, Xbox One X-en 60fps-el és versenyezz a saját szabályaid szerint a Forza Horizon 4 sosem alvó online világában.
.
{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére