Fifa 19

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}

fifa_19_vasarlas_elorendeles
.
Minden idők legnépszerűbb sportjáték sorozata visszatér, egy újabb legendás epizóddal, mely minden focirajongónak igazi kötelező vétel! A Fifa 19 az előző részekhez hasonlóan természetesen tartalmazza az összes hivatalos csapatot és játékost, valamint az átigazolásokat és az összes aktuális változást, hogy pontosan ugyanazzal a felállással indulhass neki a világbajnoki cím megszerzésének, mint akiknek nap, mint nap drukkolsz a sportcsatornákat nézve.
.
fifa_19_vasarlas_elorendeles_02
.
Hogy valóban úgy érezd: egy valódi sportközvetítést nézel, fontos a valósághű látványvilág, melyért az a Frostbite motor felel, aminek grafikus képességeit már megcsodálhattad a Need for Speed, a Battlefield és a Star Wars Battlefront legjobb epizódjaiban. Az elképesztő látvány, a játékosok realisztikus mozgása és a valós szakkomentátorok szereplésének kombinációja egy olyan megbabonázó elegyet eredményez, amit könnyedén össze lehet keverni egy igazi fociközvetítéssel!
.
fifa_19_vasarlas_elorendeles_03
.
A grafika mellett tartalmilag is hatalmas fejlődésen esett át a Fifa 19, melynek köszönhetően a világ legnagyobb, valóságban is létező stadionjaiban rúghatod a bőrt, amiket kivétel nélkül a legnagyobb odafigyeléssel és aprólékossággal digitalizáltak. Ez azonban még nem minden, hiszen a meglévők mellett vadonatúj bajnokságokban is próbára teheted a tudásod! Ilyen például a Kínai Szuperliga, valamint a kontinens legjobbjait magába foglaló Európa-liga, ahol összemérheted az erődet a sportág legjobbjaival! Szintén helyet kapott a játékban a hivatalos UEFA-bajnokok ligája, mellyel az EA több ezer rajongó kérését teljesítette, ráadásul ez az újítás egy saját játékmóddal rendelkezik, ahol akár egyéni bajnokságokat is létrehozhatsz, amikhez a közkedvelt Derek Rae és Lee Dixon fog szakértői kommentárt biztosítani.
.
fifa_19_vasarlas_elorendeles
.
A Fifa 19 emellett más téren is brillírozik, temérdek új funkcióval ruházva fel a tökéletességig csiszolt játékmenetet. Az átláthatóságot növeli a megújított mini térkép, az átdolgozott cselezés és a labdakezelés pedig minden eddiginél izgalmasabbá varázsolja a meccseket. Ha szereted előre megtervezni a stratégiádat, akkor imádni fogod az ebben az epizódban debütáló „game plan” rendszert, mely segítségével akár egy gombnyomással megváltoztathatod csapattársaid viselkedését.
.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére