Days Gone

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
days_gone_vasarlas_elorendeles_ps4_02
.
Dacolj a zombi apokalipszissel az Uncharted: Golden Abyss fejlesztőiként ismertté vált Sony Bend Studios PlayStation 4 exkluzív címében! Az elképesztően dinamikus akciójelenetekkel teli Days Gone-ban teljesen szabad kezet kapsz az amerikai vadon felfedezésére, ahol a buja aljnövényzet, kristálytiszta patakok és sűrű fenyvesek közti tökéletes idillt csupán az élőhalottak végtelennek tűnő hordái törik meg, akik egyetlen céllal rendelkeznek: a te felfalásoddal!
 
.
days_gone_elorendeles_vasarlas_ps4
.
Bújj egy igazi túlélő Deacon St. John bőrébe, aki felesége elvesztését követően egy újabb tragikus eseménnyel kénytelen szembenézni. Miután egy rejtélyes vírus a világ népességének nagy részét húsra éhes freakerré változtatta, hősünk kénytelen feladni elveit és minden lehetséges eszközt bevetni a túlélés érdekében.  


.
days_gone_elorendeles_vasarlas_ps4_05
.
A többszáz fős hordákban támadó élőhalottakkal szemben a nyers erő mit sem ér, így szükséged lesz a tarsolyodban lévő összes trükkre ahhoz, hogy le tudd rázni a rád rontó ellenfeleket. Szerencsére Deacon megbízható motorja mindig kéznél van, ami jelentősen megkönnyíti a szorult helyzetekből történő gyors menekülést.
 
.
days_gone_elorendeles_vasarlas_ps4_07
.
Az elképesztően látványos grafikai elemekkel rendelkező Days Gone egy fordulatokkal teli, minden ízében lebilincselő történet főszereplőjévé tesz, ahol nem a freakerek jelentik azegyetlen konfliktusforrást… Vesd bele magad egy folyamatosan változó környezetbe, ahol a napszakok és az időjárási elemek dinamikusan váltják egymást, a kalandozásod során talált tárgyakból pedig állíts össze halálosabbnál halálosabb fegyvereket ebben a lenyűgöző open world akciójátékban. 
 
.
{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére