Crash Team Racing

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}

.
A gokart játékok egyik legnépszerűbb képviselője visszatér egy új körre, hogy megmutassa, van még élet a PS1 éra után is! A Crash Team Racing Nitro-Fueled egy igazi, hamisítatlan nosztalgiatrip, mellyel ismét átélheted az első PlayStation konzolra megjelent klasszikus versenyzős játék vidámságban gazdag flúgos futamait egyedül vagy akár barátaiddal együtt!
 
.
crash_team_racing_nitro_fueled_vasarlas_elorendeles
.
Légy főszereplője egy őrült leszámolásnak, melyben a Crash széria összes jó és gonosz szereplője összegyűlik, hogy egyszer s mindenkorra elrendezzék ki a legjobb gokart pilóta a világon! A vidám pillanatokban gazdag történet azonban csupán egy módja annak, hogy fejest ugorj a Crash Team Racingbe és ahogy ez eredeti játék, a remake is multiplayer módok garmadáját nyújtja a kompetitív versenyzés szerelmeseinek online és osztott képernyőn egyaránt.
 
.
crash_team_racing_nitro_fueled_vasarlasa_elorendeles
.
A régi rajongók örömére visszatér az összes megszokott játékmód, emellett pedig kifejezetten ehhez a remake-hez készített vadonatúj futamokon is próbára teheted tudásod. Veterán CTR játékosként az új verzióban ugyanúgy (ki)használhatod az összes rövidítést és felvehető fegyvert, mint a régi verzióban, de az új trükköknek és játékelemeknek köszönhetően sosem érezheted magad igazán biztonságban ebben az ellenállhatatlanul eszement versenyjátékban!
 
.
{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére