Borderlands 3

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
borderlands_3_ vasarlas_elorendeles_05

Az egyik legszórakoztatóbb multiplayer FPS szintet lép, hogy egy minden eddiginél szórakoztatóbb epizódban sűrítse össze mindazt, amit imádtunk a sorozat korábbi részeiben. A Borderlands 3 szerencsére továbbra sem hajlandó kompromisszumokat kötni a játékmenet és a szinte már-már komikus mértékű erőszak tekintetében, így minden gamer meg fogja találni számítását ebben a különleges címben.

borderlands_3_ vasarlas_elorendeles_06
 
A játékban található több millió egyedi pisztolynak / puskának köszönhetőpen sosem lesz két egyforma csatában részed, hiszen a randomgenerált fegyvertulajdonságok új ízzel ruházzák fel az összecsapásokat. A fordulatokban gazdag történet középpontjában a teljesen őrült Calypso ikrek állnak, akik nem csak egy megszállottakból álló szekta élén állnak, de mellesleg népszerű streamerek is, akik minden megtesznek a feliratkozók számának növelése érdekében.

borderlands_3_ vasarlas_elorendeles_07
 
Négy vadonatúj vault hunter közül válaszhatod ki a legszimpatikusabb karaktert, kalandozásod során pedig összefuthatsz számtalan olyan ismerőssel, akikkel az előző epizódokban és a Tales from the Borderlands-ben találkoztál. Többek között számíthatsz Tina, Moxxi, Zer0, Sir Hammerlock, Rhys és persze a mindig izgága Claptrap felbukkanására, emellett pedig számtalan vadonatúj arc is színesíti a felhozatalt.

borderlands_3_ vasarlas_elorendeles_08
 
Természetesen visszatér a széria védjegyévé vált co-op multiplayer, melynek segítségével akár három barátoddal közösen is végigtarolhatjátok a minden eddiginél részletesebb látványvilággal megjelenített bolygókat. Ahogy megszokhattad, az online co-op mellett helyet kapott a Borderlands 3-ban (PS4 és Xbox Obe platformokon) az osztott képernyős játékmód, így akár egy kanapéról is lealázhatjátok a galaxis összes olyan (rossz)arcát, aki szembe mer szegülni veletek…
 
 
{{{description}}}
Bezárás
PC
Státusz
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére