Gamer szék

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
Bruttó ár:
51990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
98490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
11%
11
Eredeti ár:
79990 Ft
Bruttó ár:
70990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
10490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
12490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
59890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
129290 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
113990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
69190 Ft
Státusz:
Raktáron
 
8%
8
Eredeti ár:
61990 Ft
Bruttó ár:
56990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
{{{description}}}
Gamer székek

Szeretnél a legnagyobb kényelemben belemerülni a kedvenc játékodba? Gyakran fáj a derekad, elzsibbad a lábad, ha sokáig ülsz a gép előtt? Monoton, irodai munkát végzel egy kényelmetlen, használt irodai széken? Akkor neked egy gamer székre van szükséged! Szerencsére folyamatosan frissülő kínálatunkban gamer székek széles választékából szemezgethetsz.

Habár nagyon sok színű és formatervezésű gamer székkel találkozhatsz, egy közös vonásuk van: arra tervezték őket, hogy a hosszú játékkal töltött órák során is maximális kényelmet nyújtsanak számodra. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a gerinced megfelelő támaszt kap, így nem fájdul meg a derekad, a nyakad vagy a hátad.

Sok gamer székhez több, tetszés szerint elhelyezhető párna is tartozik, amiket akár le is csatolhatsz a székről, ha kényelmetlennek találod őket. Ezek a párnák is azt szolgálják, hogy számítógép használat közben megfelelő tartásban ülj. Sok esetben lábtartóval is el vannak látva ezek a székek, hogy a lábaid is kényelmesen tarthasd. A gamer székek általában könnyen szállíthatók, mert, ahogy a hagyományos irodai székeken, kis görgők találhatók a lábukon. Így egyszerűen használhatod őket akár televízió nézés, vagy irodai munka során is.

De mire kell figyelned a tökéletes szék kiválasztásakor? Először is fontos, hogy megfelelő támaszt adjon a hátadnak, ezért jó, ha tartozik derék- és nyaktámasz is a székhez, mert ez segíti a helyes tartást. Lehet, hogy elhanyagolható részletnek tűnik, de az is lényeges, hogy a széknek legyen karfája. Ezt játék közben valószínűleg nem fogod használni, de amikor egy cikket olvasol vagy sorozatot nézel, esetleg arra vársz, hogy betöltsön a játék, hidd el, jól fog jönni, hogy van hol pihentetned a karod.

A magas háttámlájú székek jók a lapockádnak, így érdemes ilyen gamer széket keresni. Emellett arra is figyelj, hogy a térdhajlatod és a szék széle között legyen egy kis hely, hogy ne zsibbadjon el a lábad. Sok gamer szék esetében állítható a magasság, a karfa magassága vagy a háttámla szöge, lecsatolhatók a nyak- és deréktámaszok. Jó, ha vásárlás előtt ezekről a funkciókról is tájékozódsz a termék adatlapján vagy kollégáinktól, hogy az összeszereléskor ne érjen meglepetés.

Egyes gamer székek légáteresztő huzattal vannak bevonva, mások pedig bőr vagy műbőr borításúak. Csak rajtad áll, hogy milyen széket választasz, a legfontosabb, hogy neked kényelmes legyen és esztétikailag is tükrözze az elképzeléseidet. Szerencsére a gamer székek nagyon változatosak színben és formában, így biztos, hogy megtalálod köztük a neked tetszőt.
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére