Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat ) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat )

Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat )
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Ajándéktárgy
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat ) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat ) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat ) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

ISMERTETŐ, LEÍRÁS A KÖNYVRŐL:

A Sapkowski által teremtett világ sok szempontból „közép-kelet-európai”. Jó értelemben. Közelebb áll a magyar gondolkodáshoz, mint sok epikus fantasy mű, amelyet mostanában olvashattunk. A hősök megsebződnek, véreznek, nem csodálat, hanem gyűlölet, de legjobb esetben is irigység veszi körül őket. A falubeliek nem barokkos körmondatokban beszélnek. A könyvben megjelenő misztikus lények a szláv meséken és mitológián alapulnak, ezért a hangulatuk más, mint az angolszász könyvekben megszokott. Ugyanakkor viszont van egy etikai és morális kódex, amelyhez Sapkowski világának pozitív szereplői tartják magukat. Ezért együttérzünk velük, bele tudjuk képzelni magunkat a helyzetükbe. A könyvben Geralt sokszor áll olyan választás előtt, ahol nincs jó megoldás. Ez a világ nem fehér és fekete, nem lehet egyértelműen szétválasztani a rosszat a jótól, a szörnyet az embertől, stb.

Sapkowski hőse nem a fantasykre oly jellemző Conan-féle tesztoszterontól csöpögő agresszív macsó figura. Harcos és mágus, ki a fantáziavilág erkölcsi és természeti egyensúlya felett őrködik. Az ismerős, de mégis kifordított történetekben strigákkal küzd, átkokat tör meg vagy konfliktusokat próbál elsimítani – megfelelő fizetség ellenében.

Andrzej Sapkowski
A végzet kardjában újabb történeteket mesél el a főhős, Ríviai Geralt életéből. A novelláskötet eredeti nyelven ugyan Az utolsó kívánság előtt jelent meg, ugyanakkor a benne foglalt történetek a magyarul elsőként megjelent könyv eseményei után játszódnak. A 6 novella nem csak folytatja Geralt életének történéseit, hanem felvezeti, megalapozza a harmadik, már teljes regényt a Tündevér -t, aminek megjelenése 2012 végén várható.

A SZERZŐRŐL:
Az 1948-as születésű Andrzej Sapkowski Lengyelország legjobb könyveladást produkáló öt kortárs szerzőjének egyike. Minden új könyve egyedül hazájában több mint 100.000 példányban került értékesítésre.

KÉPGALÉRIA:

Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat )
 
Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat )
 
Andrzej Sapkowski: A Végzet Kardja ( Vaják sorozat )
 
Megérkezett a Vaják: A Végzet Kardja és az Ascalon Kisértetei!
 - Megérkezett a Vaják: A Végzet Kardja és az Ascalon Kisértetei!
Ha nem csak a videojátékos megjelenéseket kiséred figyelemmel, de érdekelnek a kedvenceidet érintő regények is, akkor két nagyszerű újdonsággal várunk a mai naptól kezdődően. A most bemutatásra kerülő két könyvnek két közös pontja van: egyrészt mindketten ugyanattól a kiadótól (PlayOn) érkeznek, másrészt pedig mindketten érintettek a videojátékos témakörben is - lássuk hát, hogy mikről is van szó!
Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére