Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Utoljára megtekintett termékek

Lépj a következő szintre! Playstation 4, Xbox One konzol gépek, kiegészítők, PC hardverek, játékok akár digitális formában is!

Dragon Age Inquisition PC Vásárlás

Dragon Age Inquisition PC
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Nincs raktáron, a szállítási idő bizonytalan. Keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 5.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

DRAGON AGE INQUISITION ELŐZETES (PC)

2014-ben újabb nagyszerű szerepjátékkal bővül a pécés játékok már amúgy is igen széles palettája. A Bioware fejlesztői a szokásosnál is több időt szántak arra, hogy maximálisan jó minőségű termék kerüljön ki a kezük közül: a Dragon Age harmadik része ugyanis már több éve készül! Erre az időre persze szükségük is volt, hiszen a legtöbb rajongó azért kritizálta a Dragon Age második részét, mert nem rendelkezett az első részhez hasonló összetettséggel, méretekkel. Az Inquisition ezt orvosolja majd!

Dragon Age 3 PC 01

A Dragon Age: Inquisition címe nem véletlen: a játék egy Inkvizítor bőrébe bújtat majd Téged: nem is egy hétköznapi ügyet kell majd a játék sztorijában felgöngyölítened, hanem talán az eddigi legkomolyabb problémát. Megjelent ugyanis egy szakadás a valóság szövetén, a lyuk túloldalán pedig a Fade van: az a létsík, amely már így is évszázadok óta híres arról, hogy képes igen rövid idő alatt megbolondítani a gyengébb akaraterejű mágusokat! A Fade pedig nem fog megállni egy lyuknál, és igen hamar át tudja venni az irányítást a valóság felett, ha nem teszel valamit! Nem segít a szituáción, hogy a templarok rendje és a varázshasználók épp egy globális háború kitörésének szélén állnak - ennél jobb alaphelyzetet keresve sem találhattak volna a játék fejlesztői. Most is lehetőséged lesz főhősöd fajának, nemének és kasztjának kiválasztására, döntéseidtől függően pedig más és más párbeszédeket (és persze más megnyerést) érhetsz majd el.

Dragon Age 3 PC 02Dragon Age 3 PC 03

De beszéljünk a játékmenetről is! A Dragon Age: Inquisition visszatér a taktikázásra, a stratégiára építő alapokhoz. A második rész lendületes csatáit elfelejtheted: bár az ottani harcok elsőre izgalmasak voltak, de rövid idő alatt elvesztették a meglepetés erejét, ami pedig maradt, az semmiképpen sem emlékeztetett a műfaj legjobbjaira. Az Inquisitionben ismét számít majd, hogy csapattársaid és ellenfeleid egymáshoz viszonyítva hogyan helyezkednek el: egy-egy jól irányzott varázslat, egy jobban kiszámolt manőver különbözteti majd meg a taktikai zsenit a bukott kalandozóktól! A játék méretei is növekedésnek indultak: a Dragon Age Inquisition jóval nagyobb lesz, mint az első rész, és éppen ezért többszörösen lekörözi a Dragon Age 2 tartalmát is. A hatalmas bejárható területhez sok-sok titok társul: ha maximálisan fel akarod majd fedezni a Dragon Age világát, akkor egy több héten, hónapon át tartó kalandban lesz részed!
Dragon Age Inquisition PC

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM:
4 GB
GPU:
512 MB VRAM, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
DX:
10
OS:
Windows 7 or 8.1 64-bit
Tárhely:
26 GB
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
RAM:
8 GB
GPU:
2 GB VRAM, AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
DX:
11
OS:
Windows 7 or 8.1 64-bit
Tárhely:
26 GB

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére