Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 és Nintendo termékek

kedvező áron, az ország legnagyobb választékából!

Aliens Colonial Marines Xbox 360 Limited Edition

Aliens Colonial Marines Xbox 360 Limited Edition
Megjelenés: 2013.02.12.
Szállítási díj: 990 Ft
Státusz: Rendelhető
Korhatár: 18 év felett
Garancia: 12 hónap
Platform: Xbox 360
ÁTVÉTEL:
Nincs raktáron, a szállítási idő bizonytalan. Keresse ügyfélszolgálatunkat.
Figyelő

Értesítést kérek beérkezéskor
Listára

Kívánságlistára teszem
Garancia

Elolvasom a garanciális feltételeket
Bruttó ár:
 2.990 Ft

A LIMITÁLT KIADÁS TARTALMA:

Ajándékok a játék mellé:
-Gear Upgrade Boost DLC (korai hozzáférés a legjobb fejlesztésekhez)
-Poszter

A kódok aktiválása:
A Limited Edition, a Collectors Edition és a Sawn-off Double Barrel Shotgun kódokat az Xbox Live, rendszerében kell aktiválni.

A Gear Upgrade Boost DLC-t ezzel ellentétben a játékon belül kell majd aktiválni a következő módon:
Main Menu -> Extras -> Shift code -> Regisztráció -> Ezután lehet aktiválni a kódotA csomag tartalma:
- Aliens: Colonial Marines játékszoftver
- Bónusz játszható karakterek a filmekből (Hicks, Hudson, Drake, Apone)
- Ripley Lángszórója
- Extra beállítható külső elemek a katonáidnál

ÜDVÖZLET AZ LV-426 FELSZÍNÉN, KAPITÁNY!

Hosszú évek óta várjuk már azt, hogy végre elkészüljön a belsőnézetes FPS játékok mesterének, régóta dédelgetett projectje. Az Aliens: Colonial Marines nem akármilyen játék: a hazánkban a nyolcvanas/kilencvenes évek nagy klasszikusaira (a Nyolcadik Utas: a Halál és a Bolygó Neve: Halál) épít - éppen ezért a filmek rajongói különösen jól fognak majd szórakozni. Persze nem csak nekik szól a játék - ha szereted a lövöldözést és a rettegést, akkor érdemes lesz figyelni erre a különleges játékra!Az Aliens: Colonial Marines története a filmek kiegészítésének számít, és része a hivatalos Aliens univerzum eseményeinek. Ezúttal a Christopher Winter névre hallgató katona bőrébe bújunk: őt és csapatát az LV-426-os bolygóra küldik ki, hogy az eltűntnek nyilvánított Ellen Ripley, Dwayne Hicks, és a többi hiányzó katona nyomára bukkanjanak - már ha életben van még bárki itt. Persze a csapat azt még nem tudja, hogy Ripley már régen nincs a bolygón, az Alienek azonban alig várják, hogy újabb prédák szolgáljanak eleséggel a számukra. Menekülés, lövöldözés és kaland vár tehát majd ránk, a látványvilág és a hangulat pedig erősen emlékeztethet majd arra, amit James Cameron által rendezett Aliens című filmben megismerhettünk.

A jó történet mellé izgalmas játékmenet párosul. A harcok során katonáink tapasztalati pontokat kapnak, és egyre erősebbé válnak. Erre az erőre aztán szükség is lesz majd, hiszen a Xenomorph ellenségeink a környezet minden adottságát kihasználják majd: lesből támadnak, és ha a helyzet úgy adódik, akkor gyorsan el is iszkolnak majd, általunk nem hozzáférhető csatornákat és alagutakat használva. A filmek hangulata tehát itt is visszaköszön majd, hiszen hiába viseljük a legerősebb fegyvereket, gépágyúkat, vagy épp lángszórókat, ha bármelyik sarokból halálos ellenfelek leselkedhetnek - és akkor még a savakról és az egyéb veszélyekről nem is beszéltünk! A Gearbox fejlesztőcsapata a Half-Life kiegészítők, Borderlands játékok és Brothers in Arms játékok elkészítése alatt hatalmas tapasztalatot szerzett a belsőnézetes lövöldözés műfajában, így joggal várhatunk tőlük egy újabb klasszikus darabot a játék megjelenésekor.


Az Aliens: Colonial Marines 2013 tavaszának egyik legizgalmasabb játékának igérkezik. A játék fejlesztői tudják, hogy hogyan kell izgalmas és tartalmas játékokat készíteni, a gyönyörű grafika, a hivatalos univerzum részét képező történet, és a hosszú heteken át szórakoztató többjátékos módok garantálják, hogy akár rajongója vagy az Alien filmeknek, akár nem, egy egyedi, felejthetetlen élményben lesz részed!
COOP ÉS MULTI: VAN ÉLET A KAMPÁNYON TÚL?
Izgalmas történet, látványos grafika, remek játékmenet...ez mind benne van az új Aliens játékban. Mi kellhet még? Hát a többjátékos mód! Manapság nincs olyan belsőnézetes játék a piacon, amely ne tartalmazna valamilyen formában ilyen lehetőséget is, hiszen egyre népszerűbbek ezek a játékmódok, amikben barátok és idegenek egyaránt egymással vagy egymás ellen harcolhatnak újra és újra. A Colonial Marines több különböző ilyen játékmódot is tartalmaz. Lesz a játékban online co-operatív mód is, ahol egymással együttműködve győzheted majd le az idegeneket. Az egymás ellen játszó harcosokra is gondoltak a fejlesztők: a Team Deathmatch 12 játékost támogat, így egész szép számban gyűlhetnek össze a játékosok az online arénákban. Ezen felül még egyéb, objektíva-alapú játékmódok is jönnek majd (szerezd meg a zászlót, bázisfoglalás, stb - ezekre tippelnénk, mert konkrét információk még sajnos nincsenek ezekről a módokról) - a Colonial Marines tehát nem tartozik majd a korán megunható játékok közé!
Aliens Colonial Marines Xbox 360 Limited Edition
INFÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐIRŐL:
Kevés olyan fejlesztőcsapat akad, amely ennyire egyetlen stílusra koncentrált volna alapítását követően, mint a Gearbox. A Randy Pitchford által 1999-ben megalapított Gearbox Software kezdetben csupán néhány fővel indult útnak, de már akkor igen ambíciózus projektekkel: ők voltak ugyanis felelősek a legendás Half-Life kiegészítőjéért, később pedig a Counter-Strike, Half-Life játékok konzolos verziói kötődtek a csapathoz. A csapat folyamatosan növekedett, egyre több játék más konzolokra vagy pécére való átírását köthetjük hozzájuk (Halo PC, Tony Hawk 3, stb) - de persze ezt követően saját játékok gyártásába is kezdtek, méghozzá 2005-ben.

A két legismertebb Gearboxos játéksorozat a Brothers in Arms és a Borderlands. Az előbbi egy realistább megközelítésű háborús lövölde, amely komoly sikereket ért el a 2000-es évek közepén, és két folytatást is kapott - ez pedig elegendő tapasztalatot adott a fejlesztőknek arra, hogy egy őrültebb szériát indítsanak útnak. Ez volt hát a Borderlands, ami a belsőnézetes lövöldözést ötvözte a Diablo-jellegű tárgy- és fegyvervadászattal és a szintlépésekkel: az eredmény a jelenlegi generáció egyik legnépszerűbb hibrid játéka lett. Mindezek mellett apróbb mellékprojectek is kijöttek a csapattól - és már hosszú évek óta zajlik az Aliens: Colonial Marines fejlesztése is, aminek csúszása leginkább annak tudható be, hogy a csapat többször hozzányúlt az eredeti tervekhez is. A jelenlegi, végleges verzió megjelenése 2013 februárjában lesz esedékes.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent az Aliens: Colonial Marines!
 - Megjelent az Aliens: Colonial Marines!
Folytatódik a februári játékdömping, méghozzá egy nem is akármilyen belsőnézetes lövöldözős játékkal! A mai naptól kapható üzletünkben a SEGA és a Gearbox által fejlesztett Aliens: Colonial Marines. Az igen népszerű Aliens mozifilmek univerzumában játszódó kalandban az LV-426 bolygót ismét meglátogatjuk, az eddigieknél azonban jóval nagyobb katonai erővel - a xenomorph kolónia ereje ellen azonban könnyen lehet, hogy ez is kevésnek bizonyul majd... Tovább...
HA TETSZETT AZ ADATLAP, DOBJ EGY LÁJKOT!


Hibajelenség küldése:
Ha hibát találsz az oldalunkon vagy van ötleted, hogyan tehetnénk még inkább kényelmessé számodra, kérjük oszd meg velünk észrevételeidet. Válassz az alábbi lehetõségek közül:
1. Hibás kép bejelentése | 2. Hibás tartalom bejelentése | 3. Ötlet amit látni szeretnél az oldalon

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben kizárólag készpénzzel tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*
Aliens Colonial Marines Xbox 360 Limited Edition
Megtekintések száma: 7194
Utolsó módosítás: 2014-11-04 12:20:42

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.