Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Hírlevél
Utoljára megtekintett termékek

Konzol bolt hatalmas választékkal! Xbox, PlayStation, Nintendo termékek, kiegészítők, játékok, szerviz!

Aliens Colonial Marines Xbox 360 Limited Edition

Aliens Colonial Marines Xbox 360 Limited Edition
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Nincs raktáron, a szállítási idő bizonytalan. Keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 2.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

A LIMITÁLT KIADÁS TARTALMA:

Ajándékok a játék mellé:
-Gear Upgrade Boost DLC (korai hozzáférés a legjobb fejlesztésekhez)
-Poszter

A kódok aktiválása:
A Limited Edition, a Collectors Edition és a Sawn-off Double Barrel Shotgun kódokat az Xbox Live, rendszerében kell aktiválni.

A Gear Upgrade Boost DLC-t ezzel ellentétben a játékon belül kell majd aktiválni a következő módon:
Main Menu -> Extras -> Shift code -> Regisztráció -> Ezután lehet aktiválni a kódotA csomag tartalma:
- Aliens: Colonial Marines játékszoftver
- Bónusz játszható karakterek a filmekből (Hicks, Hudson, Drake, Apone)
- Ripley Lángszórója
- Extra beállítható külső elemek a katonáidnál

ÜDVÖZLET AZ LV-426 FELSZÍNÉN, KAPITÁNY!

Hosszú évek óta várjuk már azt, hogy végre elkészüljön a belsőnézetes FPS játékok mesterének, régóta dédelgetett projectje. Az Aliens: Colonial Marines nem akármilyen játék: a hazánkban a nyolcvanas/kilencvenes évek nagy klasszikusaira (a Nyolcadik Utas: a Halál és a Bolygó Neve: Halál) épít - éppen ezért a filmek rajongói különösen jól fognak majd szórakozni. Persze nem csak nekik szól a játék - ha szereted a lövöldözést és a rettegést, akkor érdemes lesz figyelni erre a különleges játékra!Az Aliens: Colonial Marines története a filmek kiegészítésének számít, és része a hivatalos Aliens univerzum eseményeinek. Ezúttal a Christopher Winter névre hallgató katona bőrébe bújunk: őt és csapatát az LV-426-os bolygóra küldik ki, hogy az eltűntnek nyilvánított Ellen Ripley, Dwayne Hicks, és a többi hiányzó katona nyomára bukkanjanak - már ha életben van még bárki itt. Persze a csapat azt még nem tudja, hogy Ripley már régen nincs a bolygón, az Alienek azonban alig várják, hogy újabb prédák szolgáljanak eleséggel a számukra. Menekülés, lövöldözés és kaland vár tehát majd ránk, a látványvilág és a hangulat pedig erősen emlékeztethet majd arra, amit James Cameron által rendezett Aliens című filmben megismerhettünk.

A jó történet mellé izgalmas játékmenet párosul. A harcok során katonáink tapasztalati pontokat kapnak, és egyre erősebbé válnak. Erre az erőre aztán szükség is lesz majd, hiszen a Xenomorph ellenségeink a környezet minden adottságát kihasználják majd: lesből támadnak, és ha a helyzet úgy adódik, akkor gyorsan el is iszkolnak majd, általunk nem hozzáférhető csatornákat és alagutakat használva. A filmek hangulata tehát itt is visszaköszön majd, hiszen hiába viseljük a legerősebb fegyvereket, gépágyúkat, vagy épp lángszórókat, ha bármelyik sarokból halálos ellenfelek leselkedhetnek - és akkor még a savakról és az egyéb veszélyekről nem is beszéltünk! A Gearbox fejlesztőcsapata a Half-Life kiegészítők, Borderlands játékok és Brothers in Arms játékok elkészítése alatt hatalmas tapasztalatot szerzett a belsőnézetes lövöldözés műfajában, így joggal várhatunk tőlük egy újabb klasszikus darabot a játék megjelenésekor.


Az Aliens: Colonial Marines 2013 tavaszának egyik legizgalmasabb játékának igérkezik. A játék fejlesztői tudják, hogy hogyan kell izgalmas és tartalmas játékokat készíteni, a gyönyörű grafika, a hivatalos univerzum részét képező történet, és a hosszú heteken át szórakoztató többjátékos módok garantálják, hogy akár rajongója vagy az Alien filmeknek, akár nem, egy egyedi, felejthetetlen élményben lesz részed!
COOP ÉS MULTI: VAN ÉLET A KAMPÁNYON TÚL?
Izgalmas történet, látványos grafika, remek játékmenet...ez mind benne van az új Aliens játékban. Mi kellhet még? Hát a többjátékos mód! Manapság nincs olyan belsőnézetes játék a piacon, amely ne tartalmazna valamilyen formában ilyen lehetőséget is, hiszen egyre népszerűbbek ezek a játékmódok, amikben barátok és idegenek egyaránt egymással vagy egymás ellen harcolhatnak újra és újra. A Colonial Marines több különböző ilyen játékmódot is tartalmaz. Lesz a játékban online co-operatív mód is, ahol egymással együttműködve győzheted majd le az idegeneket. Az egymás ellen játszó harcosokra is gondoltak a fejlesztők: a Team Deathmatch 12 játékost támogat, így egész szép számban gyűlhetnek össze a játékosok az online arénákban. Ezen felül még egyéb, objektíva-alapú játékmódok is jönnek majd (szerezd meg a zászlót, bázisfoglalás, stb - ezekre tippelnénk, mert konkrét információk még sajnos nincsenek ezekről a módokról) - a Colonial Marines tehát nem tartozik majd a korán megunható játékok közé!
Aliens Colonial Marines Xbox 360 Limited Edition
INFÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐIRŐL:
Kevés olyan fejlesztőcsapat akad, amely ennyire egyetlen stílusra koncentrált volna alapítását követően, mint a Gearbox. A Randy Pitchford által 1999-ben megalapított Gearbox Software kezdetben csupán néhány fővel indult útnak, de már akkor igen ambíciózus projektekkel: ők voltak ugyanis felelősek a legendás Half-Life kiegészítőjéért, később pedig a Counter-Strike, Half-Life játékok konzolos verziói kötődtek a csapathoz. A csapat folyamatosan növekedett, egyre több játék más konzolokra vagy pécére való átírását köthetjük hozzájuk (Halo PC, Tony Hawk 3, stb) - de persze ezt követően saját játékok gyártásába is kezdtek, méghozzá 2005-ben.

A két legismertebb Gearboxos játéksorozat a Brothers in Arms és a Borderlands. Az előbbi egy realistább megközelítésű háborús lövölde, amely komoly sikereket ért el a 2000-es évek közepén, és két folytatást is kapott - ez pedig elegendő tapasztalatot adott a fejlesztőknek arra, hogy egy őrültebb szériát indítsanak útnak. Ez volt hát a Borderlands, ami a belsőnézetes lövöldözést ötvözte a Diablo-jellegű tárgy- és fegyvervadászattal és a szintlépésekkel: az eredmény a jelenlegi generáció egyik legnépszerűbb hibrid játéka lett. Mindezek mellett apróbb mellékprojectek is kijöttek a csapattól - és már hosszú évek óta zajlik az Aliens: Colonial Marines fejlesztése is, aminek csúszása leginkább annak tudható be, hogy a csapat többször hozzányúlt az eredeti tervekhez is. A jelenlegi, végleges verzió megjelenése 2013 februárjában lesz esedékes.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent az Aliens: Colonial Marines!
 - Megjelent az Aliens: Colonial Marines!
Folytatódik a februári játékdömping, méghozzá egy nem is akármilyen belsőnézetes lövöldözős játékkal! A mai naptól kapható üzletünkben a SEGA és a Gearbox által fejlesztett Aliens: Colonial Marines. Az igen népszerű Aliens mozifilmek univerzumában játszódó kalandban az LV-426 bolygót ismét meglátogatjuk, az eddigieknél azonban jóval nagyobb katonai erővel - a xenomorph kolónia ereje ellen azonban könnyen lehet, hogy ez is kevésnek bizonyul majd... Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink