Üdvözlünk kedves Vendég!
Bejelentkezés
Hírlevél
Utoljára megtekintett termékek

Konzol bolt hatalmas választékkal! Xbox, PlayStation, Nintendo termékek, kiegészítők, játékok, szerviz!

Sony PlayStation Move navigációs controller

Sony PlayStation Move navigációs controller
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation3
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Nincs megadva
ÁTVÉTEL:
Nincs raktáron, a szállítási idő bizonytalan. Keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 4.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

1 ÉVES GARANCIA

Felhívjuk figyelmedet, hogy ez a termék garanciával kerül értékesítésre, amely rendeltetésszerű használat esetén a vásárlás napjától számítva 1 évig érvényesíthető. Amennyiben probléma merülne fel a termékkel kapcsolatban, kérjük látogass el az üzletünkbe, ahol informálódhatsz a javítás lehetőségeiről. A garancia részleteiről, illetve a jótállási feltételekről bővebben munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást. Technikai jellegű problémák esetén először kérjük látogass el releváns segítségnyújtó oldalunkra.
A PlayStation Move navigációs kontroller bemutatása:
A Sony a nagyok közül (Sony, Nintendo, Microsoft) utolsóként kapcsolódott be igazából a mozgásérzékelős korszakba – bár a kontrollerben eddig is megtalálható volt egy döntést érzékelő módszer, azért ennél sokkal komolyabb lehetőségek voltak akár a Nintendo Wii Wiimotejában, de az ősszel érkező Microsoft-féle Kinect is egy jóval komplexebb eszköz – és éppen ezért több mindenre is lehet használni. A Sony persze nem ült tétlenül, és kifejlesztette a „Move” névre hallgató kiegészítőjét, amely gyakorlatilag egy teljesen új irányítási módszer, ami egy világító gömbbel ellátott plusz kontrollert jelent – a Sony által kiadott PS Eye kamera pedig ezt a gömböt érzékeli nagyon pontosan, és kicsit sem késleltetve. Az eredmény egy precíz mozgásérzékelő rendszer, amivel egyrészt teljesen új játékokat irányíthatunk majd, de a Sony igyekszik gondoskodni arról, hogy a már megjelent játékok is minél inkább támogassák ezt a fajta irányítási módszert.

A PlayStation Move Navigációs kontroller nagyszerű kiegészítője a Move alapkontrollernek, néhány játék esetében szükség lesz rá, de lesznek olyan Move-játékok is, amelyek csak a Move alapkontrollerét használják. Minden további információ az egyes Move játékok dobozán található meg - a kontrollerek kihasználása az egyes játékok kiadójától függ.
INFORMÁCIÓK A KONTROLLER FEJLESZTŐJÉRŐL:
A Sony audió, videó, híradástechnikai és információ technológiai termékeket gyárt világszerte a fogyasztók és a professzionális felhasználók számára. Zenei, képi, játék és online üzletágával a Sony – amely jelenleg több mint 160.000 embert foglalkoztat világszerte – egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy a XXI. század vezető személyi szélessávú szórakoztató elektronikai termék gyártójává váljon.

A Sony Europe, amelynek központja Berliben, a Sony Center ami Potsdamer Platz-on található, a Sony Corporation, Tokyo leányvállalata. A Sony Europe foglalkozik Európában a fogyasztói és üzleti termékek gyártásával, kutatásával és fejlesztésével, tervezésével, értékesítésével és marketingjével.
MIT ÉRDEMES TUDNI A PLAYSTATION MOVE NAVIGÁCIÓS KONTROLLERRŐL?
 • A kiegészítő vezérlő irányító gombokkal, analóg karral és két ravasszal rendelkezik, a PlayStation®Move sémához igazodva.
 • Olyan PlayStation®Move játékokban, mint például a külső nézetes lövöldözős játékok, amelyek megkövetelik a szereplő irányítását - a navigációs vezérlő a DUALSHOCK®3 bal oldalának szerepét betöltve könnyebbé és élvezetesebbé teszi a karakter mozgatását a játékokban.
 • A PlayStation®Move Navigációs Vezérlő önmagában is elérhető azon PlayStation®Move rajongók számára, akik igazán bele kívánják vetni magukat az akcióba és a legtöbbet kívánják kihozni ebből az új technológiából.
A TERMÉK FŐBB JELLEMZŐI:
 • a PlayStation Move navigációs vezérlő önmagában is elérhető
 • a navigációs vezérlő elengedhetetlen minden vérbeli játékos számára
 • a kiegészítő vezérlő irányító gombokkal, analóg karral és két ravasszal rendelkezik
 • elsősorban olyan játékokban lehet hasznos, mint például a külső nézetes lövöldözős játékok
Sony PlayStation Move navigációs controller
TECHNIKAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS:
Az Playstation 3 rendszer használatáról, csatlakoztatásáról és felépítéséről az oldalunk Technikai Segítség részlegében egy kifejezetten részletes, képekkel illusztrált tájékoztatót készítettünk. Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan kell precízen, megfelelő módon csatlakoztatni, összerakni és használni az eszközöd, akkor kérünk, hogy látogass el oldalunk Technikai Segítség részére az itt látható linkre kattintva - reméljük, hogy sikerül hasznos információval szolgálni!

>>TECHNIKAI SEGÍTSÉG: PLAYSTATION 3

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
HA TETSZETT AZ ADATLAP, DOBJ EGY LÁJKOT!


Hibajelenség küldése:
Ha hibát találsz az oldalunkon vagy van ötleted, hogyan tehetnénk még inkább kényelmessé számodra, kérjük oszd meg velünk észrevételeidet. Válassz az alábbi lehetõségek közül:
1. Hibás kép bejelentése | 2. Hibás tartalom bejelentése | 3. Ötlet amit látni szeretnél az oldalon

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*
Sony PlayStation Move navigációs controller
Megtekintések száma: 7589
Utolsó módosítás: 2013-01-17 14:12:15

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.