Üdvözlünk kedves Vendég!
Bejelentkezés
Hírlevél
Utoljára megtekintett termékek

Konzol bolt hatalmas választékkal! Xbox, PlayStation, Nintendo termékek, kiegészítők, játékok, szerviz!

Kapható a Mortal Kombat Vita!

2012.05.13 - PS Vita

A Warner Bros jó befektetést csinált, amikor megvásárolta a Mortal Kombat kiadásának jogait és vele együtt a fejlesztőcsapatot, akik hosszú évtizdeken át egyengették a népszerű, roppant erőszakos, de mégis szórakoztató verekedős játék útját. A Mortal Kombatra már ráfért egy alapos átalakulás: a csapat elképzelései szerint vissza kellett hát térni a két dimenziós mozgástérbe, ami a klasszikus Mortal Kombat részekre volt jellemző, a 3d-s hullám meglovagolása előtti években. A döntés helyesnek bizonyult, a Mortal Kombat pedig a kritikusok és a játékosok kedvencévé vált - és most PS Vitára is megjelent!

Előrendelhető a Street Fighter x Tekken!

2012.05.09 - PS Vita

A Capcom és a Namco Bandai a verekedős játékok két legnagyobb sorozatát, a Street Fightert és a Tekkent hozták létre - mindkettő a saját műfajának császárának számít. A Street Fighter a két dimenziós bunyós műfajban alkotott maradandót minden egyes számozott résszel, míg a Namco a három dimenziós konzolok és játéktermi gépek elterjedésekor alakította ki az egyik legmeghatározóbb három dimenziós bunyós játékot - egy olyan korszakban, amikor ez még elképzelhetetlennek számított. A két veterán széria egészen idáig csak egyetlen egyszer találkozott, egy japán crossover szerepjáték során - de most elérkezett az idő arra, hogy valódi bunyóra kerüljön a sor!

Előrendelhető a Silent Hill: Book of Memories!

2012.05.08 - PS Vita

A Konami egyik legnépszerűbb, legismertebb sorozata a horror és a thriller műfajok határán evickélő Silent Hill - ez a sorozat hihetetlenül nyomasztó hangulatával, túlvilági szörnyeivel és misztikus, soha teljesen fel nem fedett hátterével rajongók millióit kényszerítette arra, hogy álmatlan éjszakáik legyenek, melyeket a különböző konzolokra elkészített Silent Hill játékokkal töltöttek el... ez a legendás sorozat pedig 2012 nyarán visszatér, ezúttal azonban PS Vitára.

Megjelent a PS Vita!

2012.02.22 - PS Vita

Egyre inkább közeledik a Sony új hordozható konzoljának, a PlayStation Vitának (röviden: PS Vita, vagy simán csak Vita) megjelenése. A konzol február huszonkettedikét?l lesz kapható hazánkban - és természetesen nálunk is. Elérkezett hát az ideje annak, hogy vessünk egy pillantást a gépre, a játékokra, és úgy általában a gépet illet? kérdésekre.

Ubisoft Ps Vita Akció: Két játék előrendelésekor 2000 forint kedvezmény!

2012.02.15 - PS Vita

A Ubisoft pompás akcióval készül a PlayStation Vita magyarországi premierjére. A nyitási akció keretein belül azok a játékosok, akik a Konzolok Szervizénél előrendelnek két különböző Ubisoftos játékot, azok mindkét játékot ezer forinttal olcsóbban kapják meg - így végeredményben 2,000 forintos kedvezményt kapnak az előrendelt játékaikra! Érdemes tehát alaposan megfontolni ezt - az öt előrendelhető Ubisoft játék mindegyike élvezetes darabnak igérkezik, közülük több pedig már most bizonyított klasszikusként van számon tartva, amelyek más platformokon egyszer (vagy többször - lásd Lumines) már bizonyíották minőségüket. Nézzük tehát, hogy mely játékokra vonatkozik a kedvezmény!

OTPayCofidis
Változások az oldalon
Előrendelés
Lego Star Wars The Force Awakens PS Vita
Újra kapható
PS Vita Travel Kit
Újra kapható
PS Vita Starter Kit
Újra kapható
Lego Marvel Avengers PS Vita + Avengers tornazsák + Thunderbolts DLC + poszter + ajándék Elevenpark tiszteletjegy
Új beérkezés
Tetris Ultimate PS Vita
Újra kapható
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim 2000 WiFi Phineas and Ferb Day of Doofenshmirtz Bundle + 8GB Memory Card
Újra kapható
God of War Collection PS Vita
Előrendelés
Odin Sphere Leifthrasir PS Vita
Újra kapható
Rayman Legends + Rayman Origins Double Pack PS Vita
Újra kapható
Lego Jurassic World PS Vita + ajándék Elevenpark tiszteletjegy
Népszerű termékek

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

PS Vita gépcsomagok széles választékban