Meghosszabbított nyitvatartással és ünnepi akciókkal

várunk üzletünkben, játékok széles választékával!

Kapható a Mortal Kombat Vita!

2012.05.13 - PS Vita

A Warner Bros jó befektetést csinált, amikor megvásárolta a Mortal Kombat kiadásának jogait és vele együtt a fejlesztőcsapatot, akik hosszú évtizdeken át egyengették a népszerű, roppant erőszakos, de mégis szórakoztató verekedős játék útját. A Mortal Kombatra már ráfért egy alapos átalakulás: a csapat elképzelései szerint vissza kellett hát térni a két dimenziós mozgástérbe, ami a klasszikus Mortal Kombat részekre volt jellemző, a 3d-s hullám meglovagolása előtti években. A döntés helyesnek bizonyult, a Mortal Kombat pedig a kritikusok és a játékosok kedvencévé vált - és most PS Vitára is megjelent!

Előrendelhető a Street Fighter x Tekken!

2012.05.09 - PS Vita

A Capcom és a Namco Bandai a verekedős játékok két legnagyobb sorozatát, a Street Fightert és a Tekkent hozták létre - mindkettő a saját műfajának császárának számít. A Street Fighter a két dimenziós bunyós műfajban alkotott maradandót minden egyes számozott résszel, míg a Namco a három dimenziós konzolok és játéktermi gépek elterjedésekor alakította ki az egyik legmeghatározóbb három dimenziós bunyós játékot - egy olyan korszakban, amikor ez még elképzelhetetlennek számított. A két veterán széria egészen idáig csak egyetlen egyszer találkozott, egy japán crossover szerepjáték során - de most elérkezett az idő arra, hogy valódi bunyóra kerüljön a sor!

Előrendelhető a Silent Hill: Book of Memories!

2012.05.08 - PS Vita

A Konami egyik legnépszerűbb, legismertebb sorozata a horror és a thriller műfajok határán evickélő Silent Hill - ez a sorozat hihetetlenül nyomasztó hangulatával, túlvilági szörnyeivel és misztikus, soha teljesen fel nem fedett hátterével rajongók millióit kényszerítette arra, hogy álmatlan éjszakáik legyenek, melyeket a különböző konzolokra elkészített Silent Hill játékokkal töltöttek el... ez a legendás sorozat pedig 2012 nyarán visszatér, ezúttal azonban PS Vitára.

Újdonságok / akciós ajánlatok
Változások az oldalon
Újra kapható
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim 2000 WiFi Adventure Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával
Újra kapható
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim 2000 WiFi Action Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával
Újra kapható
Minecraft PS Vita
Újra kapható
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim 2000 WiFi Heroes Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával
Újra kapható
Playstation TV
Újra kapható
Sony PlayStation Vita 3G/WIFI (PS Vita) Batman Arkham Origins Blackgate pack 4GB memóriával ajándék 30 nap PS Plus előfizetéssel
Újra kapható
Silent Hill: Book of Memories Vita
Újra kapható
The Muppets Movie Adventure PS Vita
Új beérkezés
Tales of Hearts R PS Vita
Új beérkezés
Akiba's Trip Undead and Undressed PS Vita
Kiemelt termékek

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

PS Vita gépcsomagok széles választékban