Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 és Nintendo termékek

kedvező áron, az ország legnagyobb választékából!

Kapható a Mortal Kombat Vita!

2012.05.13 - PS Vita

A Warner Bros jó befektetést csinált, amikor megvásárolta a Mortal Kombat kiadásának jogait és vele együtt a fejlesztőcsapatot, akik hosszú évtizdeken át egyengették a népszerű, roppant erőszakos, de mégis szórakoztató verekedős játék útját. A Mortal Kombatra már ráfért egy alapos átalakulás: a csapat elképzelései szerint vissza kellett hát térni a két dimenziós mozgástérbe, ami a klasszikus Mortal Kombat részekre volt jellemző, a 3d-s hullám meglovagolása előtti években. A döntés helyesnek bizonyult, a Mortal Kombat pedig a kritikusok és a játékosok kedvencévé vált - és most PS Vitára is megjelent!

Előrendelhető a Street Fighter x Tekken!

2012.05.09 - PS Vita

A Capcom és a Namco Bandai a verekedős játékok két legnagyobb sorozatát, a Street Fightert és a Tekkent hozták létre - mindkettő a saját műfajának császárának számít. A Street Fighter a két dimenziós bunyós műfajban alkotott maradandót minden egyes számozott résszel, míg a Namco a három dimenziós konzolok és játéktermi gépek elterjedésekor alakította ki az egyik legmeghatározóbb három dimenziós bunyós játékot - egy olyan korszakban, amikor ez még elképzelhetetlennek számított. A két veterán széria egészen idáig csak egyetlen egyszer találkozott, egy japán crossover szerepjáték során - de most elérkezett az idő arra, hogy valódi bunyóra kerüljön a sor!

Előrendelhető a Silent Hill: Book of Memories!

2012.05.08 - PS Vita

A Konami egyik legnépszerűbb, legismertebb sorozata a horror és a thriller műfajok határán evickélő Silent Hill - ez a sorozat hihetetlenül nyomasztó hangulatával, túlvilági szörnyeivel és misztikus, soha teljesen fel nem fedett hátterével rajongók millióit kényszerítette arra, hogy álmatlan éjszakáik legyenek, melyeket a különböző konzolokra elkészített Silent Hill játékokkal töltöttek el... ez a legendás sorozat pedig 2012 nyarán visszatér, ezúttal azonban PS Vitára.

Megjelent a PS Vita!

2012.02.22 - PS Vita

Egyre inkább közeledik a Sony új hordozható konzoljának, a PlayStation Vitának (röviden: PS Vita, vagy simán csak Vita) megjelenése. A konzol február huszonkettedikét?l lesz kapható hazánkban - és természetesen nálunk is. Elérkezett hát az ideje annak, hogy vessünk egy pillantást a gépre, a játékokra, és úgy általában a gépet illet? kérdésekre.

Ubisoft Ps Vita Akció: Két játék előrendelésekor 2000 forint kedvezmény!

2012.02.15 - PS Vita

A Ubisoft pompás akcióval készül a PlayStation Vita magyarországi premierjére. A nyitási akció keretein belül azok a játékosok, akik a Konzolok Szervizénél előrendelnek két különböző Ubisoftos játékot, azok mindkét játékot ezer forinttal olcsóbban kapják meg - így végeredményben 2,000 forintos kedvezményt kapnak az előrendelt játékaikra! Érdemes tehát alaposan megfontolni ezt - az öt előrendelhető Ubisoft játék mindegyike élvezetes darabnak igérkezik, közülük több pedig már most bizonyított klasszikusként van számon tartva, amelyek más platformokon egyszer (vagy többször - lásd Lumines) már bizonyíották minőségüket. Nézzük tehát, hogy mely játékokra vonatkozik a kedvezmény!

Előrendelhető az Uncharted: Golden Abyss Vita!

2012.02.12 - PS Vita

A Naughty Dog brilliáns fejlesztőcsapata minden generációban újabb és újabb történeteket indít útnak, új karaktereket és kalandokat élhetünk át minőségi, a technikailag kifogástalan játékaikban. A PlayStation 3 legnépszerűbb és legjobb sorozata sokak szerint egyértelműen pont az ND legújabb gyöngyszeme, az Uncharted, ami ügyesen ötvözi a kalandozást, a lövöldözést, és persze a humort.

Újdonságok / akciós ajánlatok
Változások az oldalon
Újra kapható
Lego Ninjago: Nindroids PS Vita
Újra kapható
Lumines Vita
Újra kapható
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim 2000 WiFi Adventure Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával
Újra kapható
Tearaway PS Vita
Újra kapható
Bigben PS Vita AC adapter (hálózati töltő)
Újra kapható
Akiba's Trip Undead and Undressed PS Vita
Előrendelés
Playstation TV
Előrendelés
Lego Batman 3: Beyond Gotham PS Vita
Előrendelés
The Muppets Movie Adventure PS Vita
Előrendelés
Freedom Wars PS Vita
Előrendelések

Freedom Wars PS Vita

Megjelenés: 2014.10.31.

0
nap

Playstation TV

Megjelenés: 2014.11.14.

14
nap

Lego Batman 3: Beyond Gotham PS Vita

Megjelenés: 2014.11.14.

14
nap

Minecraft PS Vita

Megjelenés: 2014.11.21.

21
nap
Kiemelt termékek

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

PS Vita gépcsomagok széles választékban