Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 és Nintendo termékek

kedvező áron, az ország legnagyobb választékából!

Kapható a Mortal Kombat Vita!

2012.05.13 - PS Vita

A Warner Bros jó befektetést csinált, amikor megvásárolta a Mortal Kombat kiadásának jogait és vele együtt a fejlesztőcsapatot, akik hosszú évtizdeken át egyengették a népszerű, roppant erőszakos, de mégis szórakoztató verekedős játék útját. A Mortal Kombatra már ráfért egy alapos átalakulás: a csapat elképzelései szerint vissza kellett hát térni a két dimenziós mozgástérbe, ami a klasszikus Mortal Kombat részekre volt jellemző, a 3d-s hullám meglovagolása előtti években. A döntés helyesnek bizonyult, a Mortal Kombat pedig a kritikusok és a játékosok kedvencévé vált - és most PS Vitára is megjelent!

Előrendelhető a Street Fighter x Tekken!

2012.05.09 - PS Vita

A Capcom és a Namco Bandai a verekedős játékok két legnagyobb sorozatát, a Street Fightert és a Tekkent hozták létre - mindkettő a saját műfajának császárának számít. A Street Fighter a két dimenziós bunyós műfajban alkotott maradandót minden egyes számozott résszel, míg a Namco a három dimenziós konzolok és játéktermi gépek elterjedésekor alakította ki az egyik legmeghatározóbb három dimenziós bunyós játékot - egy olyan korszakban, amikor ez még elképzelhetetlennek számított. A két veterán széria egészen idáig csak egyetlen egyszer találkozott, egy japán crossover szerepjáték során - de most elérkezett az idő arra, hogy valódi bunyóra kerüljön a sor!

Előrendelhető a Silent Hill: Book of Memories!

2012.05.08 - PS Vita

A Konami egyik legnépszerűbb, legismertebb sorozata a horror és a thriller műfajok határán evickélő Silent Hill - ez a sorozat hihetetlenül nyomasztó hangulatával, túlvilági szörnyeivel és misztikus, soha teljesen fel nem fedett hátterével rajongók millióit kényszerítette arra, hogy álmatlan éjszakáik legyenek, melyeket a különböző konzolokra elkészített Silent Hill játékokkal töltöttek el... ez a legendás sorozat pedig 2012 nyarán visszatér, ezúttal azonban PS Vitára.

Újdonságok / akciós ajánlatok
Változások az oldalon
Újra kapható
Freedom Wars PS Vita
Újra kapható
Minecraft PS Vita
Újra kapható
The Jak and Daxter Trilogy PS Vita
Újra kapható
Assassin's Creed III: Liberation PS Vita
Akciós ár
Child of Light Complete Edition Vita
Újra kapható
Sonic All Stars Racing Transformed PS Vita
Újra kapható
MotoGP 14 PS Vita
Újra kapható
Sony Playstation Vita ( PS Vita) Wifi alapgép Mega Pack 16Gb-os memóriakártyával 10 játékkal
Újra kapható
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim 2000 WiFi Adventure Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával
Új beérkezés
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim 2000 WiFi Heroes Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával
Kiemelt termékek

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

PS Vita gépcsomagok széles választékban