Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
Assassin's Creed III Special Edition PS3 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal
Assassin's Creed III Special Edition PS3 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal
Platform: PlayStation3
Típus: Játék
Stílus: Akció-kaland
Kiadó: Ubisoft
Korhatár: 18 év felettieknek
Támogatott videó felbontások: HD 720p
Hangminőség: DD 5.1
Online játszhatóság: Van
Megjelenés: 2012.10.31
Érkezés ideje: 2012.10.31
Státusz: Rendelhető (nincs raktáron)
Garancia: 12 hónap
Súly: 0,09 kg
Ár: 7,990 Ft (Áfával)
A termék futárszolgálati dija az egész ország területén 990 Ft

A JÁTÉKSZOFTVER LEÍRÁSA, FONTOS TUDNIVALÓK:


Egy ideje nyílt titok, hogy a Ubisoft műhelyében már gőzerővel a legújabb AC részt készítik, ami már a számozott, harmadik fő epizód lesz a sorozat életében. Az Eizo trilógia lezárásával a franchise is újabb irányt vesz: Európaát maga mögött hagyva a XVIII. századi Amerikába invitál minket, hogy a polgárháború közepébe csöppenve mi is átélhessük a történelem nagy pillanatait.

A függetlenségi háború idejében (1775-1783) játszódó epizód természetesen új főhőst kap, aki egy brit apa és egy amerikai őslakos (Mohawk) gyermeke: név szerint Connor (születési nevén Ratohnhaké:ton). A játék két fő helyszíne New York és Boston lesz, ám a Ubisoft Montreal hangsúlyozottan nem az építészeti csodák látványát kívánja retinánkba vésni (ahogy tette azt a korábbi részeknél), hanem helyette rengeteg valós történelmi eseménnyel próbál megismertetni: Például ott lehetünk a nagy New Yorki tűzvésznél, vagy a Bosztoni Teadélutánnál - azaz testközelből érezhetjük, vagy épp cselekedeteinkkel befolyásolhatjuk a fontosabb valós eseményeket is.

AZ ÚJDONSÁGOKRÓL:


Természetesen nem csak a környezet lesz más: A fejlesztők minden eddiginél nagyobb erőforrást áldoztak arra, hogy játékmechanikailag is a lehető legfelsőbb szintet nyújtsák nekünk. Nem csak dinamikusabb lesz a mozgás (és maga a harc), de rengeteg finomítás és új mozdulat is lesz a repertoárban (átcsusszanhatunk ablakpárkányokon, járművek alatt, felett stb.), illetve ellenfeleink is sokkal értelmesebbek lesznek a korábbi részekhez viszonyítva. Fegyverek tekintetében megjelenik több újdonság is, melyek közül az elöltöltős puska és a tomahawk lesz a legtöbbet használt támadóalkalmatosságunk.

A korábbi epizódoktól eltérően az Assassins Creed III a dinamikus időjárás és napszakváltakozáson túl dinamikus évszakváltakozást is kínál, ami természetesen hatással lesz a környezetre: télen mindent hó fog borítani, az emberek pedig vastagabb ruhákba burkolva fognak járni-kelni, míg nyáron – többek között - színpompás zöldellő erdőket, lengébb öltözetű embereket láthatunk. Az ACIII-at sokkal több élet fogja jellemezni, mint elődjeit, ráadásul nagyobb jeleneteket, összecsapásokat is láthatunk, mivel a korábbi pár száz képernyőn egyszerre látható karaktert több ezerre módosították.

Nem kérdés, az Assassins Creed III minden eddigi felvonásnál erőteljesebb, monumentálisabb lesz, ami egy olyan kalandot kínál, amelyről Te sem maradhatsz le! Rendeld elő a játékot még ma és mi ingyenesen kiszállítjuk Neked!

ÉRDEKESSÉGEK, INFÓMORZSÁK:


  • Connor Desmond Miles, az Assassins Creed jelenkori főhősének felmenője – de egyelőre a pontos rokoni kapcsolatot nem ismerjük.
  • A városok (Leginkább Boston és New York) épületei nem hasonlítanak egyik korábbi AC epizód épületeihez sem, jelen résznál ugyanis nem az építészeti csodák felvonultatása volt a cél.
  • Épületek helyett ezúttal inkább a fákat fogjuk „megmászni“: Connor rendkívül ügyes, mozdulatai már-már vetekednek egy mókus kifinomult mechanikájával. A famászás egyébként szerves részét képezi a játéknak, sokszor elengedhetetlen lesz, hogy felülről kémleljük a tájat.
  • A többjátékos mód visszatér: a készítők ígérete szerint egy sokkal átgondoltabb és fejletteb rendszert kapunk majd.
  • Lesz AC 3 demo, Playstation 3-ra legalábbis biztosan, de a pontos dátumot még nem tudni.
  • A játékban lesznek gyerekek is, de természetesen őket nem tudjuk bántani: a Ubisoft munkatársai nem szerettek volna átmenni túl ízléstelenbe, így a gyermekek bántalmazásának lehetőségét kizárták a játékból.
  • Megölhetők lesznek a történelem nagyjai: minden fontosabb ismert személyiség likvidálható a játékban, de csak a valós helyen és időben – egyedül a mikéntben kapunk szabad kezet.

INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


Az Assassin’s Creed játékok fejlesztője a több, mint 25 éve alakult Rennes-i székhelyű Ubisoft, akik már a videojátékok „őskorában“ is igen erős produktumokat helyeztek a nagyérdemű célközönség elé: gondoljunk csak a videojáték történelem egyik legmeghatározóbb karakterére, Perzsia Hercegére (Prince of Persia), a Rayman, vagy a Rainbow Six, Splinterr Cell szériákra – hogy csak a legnagyobbakat említsük. Az Assassins’s Creed sorozat érdekessége, hogy eredetileg egy új Prince of Persia epizódnak szánták (Prince Of Persia Assassin’s néven), de a fejlesztés iránya annyire eltért a megszokott forumlától, hogy ehelyett inkább egy új franchiset indítottak útnak, Assassin’s Creed néven. A széria a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend, a harmadik felvonás pedig minden szempontból a legtöbbet adja majd nekünk!

KINEK ÉRDEMES AJÁNDÉKBA ADNI A JÁTÉKOT?

Az Assassin's Creed III egy az amerikai polgárháború idejében játszódó külső személy nézetű, nyílt világban játszódó akciójáték,
ami szigorúan 18 év felettieknek szóló mulatság - legfőképpen az erotikus utalások és a folyamatos, a játékos által szabadon meghatározott vérengzés miatt. Persze az erőszak és a vér megjelenése szerencsére ebben a játékban egyáltalán nincs eltúlozva, és a művészi hozzáállással elkészített helyszínek és az érdekes történelmi utalások miatt az érettségi évében lévő gyermekinktől kezdve egészen a család idősebb tagjaiig bárki tehet egy próbát a játékkal – persze az angol nyelv ismerete a történethez elengedhetetlen. Tehát ajándékba felnőtteknek, a történelem kedvelőinek.


Konzolok Szervize: 1067. Budapest. Hunyadi tér 1.
Nyitvatartás: H-P: 10-18 óráig Sz: 9-14 óráig
Weboldal: www.konzolokszervize.hu
E-mail: konzolok@konzolokszervize.hu
Telefonszám: 06/1-413-0429 Mobil: 06/20-542-6132

Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize