Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Hírlevél
Utoljára megtekintett termékek

Lépj a következő szintre! Playstation 4, Xbox One konzol gépek, kiegészítők, PC hardverek, játékok akár digitális formában is!

Sony PlayStation Vita (PS Vita) WIFI alapgép

Sony PlayStation Vita (PS Vita) WIFI alapgép
Státusz: Rendelhető
Platform: PS Vita
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Nincs raktáron, a szállítási idő bizonytalan. Keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 52.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
A JÁTÉKKONZOL LEÍRÁSA, BEMUTATÁSA:
A Playstation Vita - a népszerű hordozható kézikonzol, a PSP utódja – olyan hihetetlen játékélményt és nagyszerű közösségi szolgáltatásokat ígér, amelyeket mindezidáig még egyetlen eszközben sem láthattunk. A Playstation Vita olyan innovatív megoldásokat kínál, melyek egy még magasabb szintre helyezik az élményt: ilyen újítás például az OLED technológiával felvértezett érintőképernyő, a hátsó érintőpanel, a beépített mozgásérzékelő (G szenzor), a két analóg kar, illetve az elő- és hátoldali kamera, melyek mind a játék és közösségi élmények fokozását szolgálják.

Az új gép február 22-től már megvásárolható, s (a teljesség igénye nélül) olyan címeket sorakoztat fel már a debütáláskor, mint a Playstation Vita exkluzív Uncharted: Golden Abyss, a híres Ridge Racer széria legújabb tagja, a közkedvelt bunyós játék, az Ultimate Marvel VS Capcom 3.

A Playstation Vita kétféle kiszerelésben érkezik, melyek ugyan azonos hardverrel rendelkeznek, de egy fontos dologban különböznek egymástól: az olcsóbb modell csak wi-fi kapcsolattal rendelkezik, a drágábbat pedig már 3G modullal is felszerelték, hogy bárhol is vagyunk, mindig tarthassuk a kapcsolatot barátainkkal, vagy a többi játékossal. A kedvelt közösségi oldalak, mint a Facebook, Twitter, Foursquare és Skype természetesen megtalálhatóak a PS Vita-n.
INFORMÁCIÓK A GÉP FEJLESZTŐJÉRŐL:
A Sony audió, videó, híradástechnikai és információ technológiai termékeket gyárt világszerte a fogyasztók és a professzionális felhasználók számára. Zenei, képi, játék és online üzletágával a Sony – amely jelenleg több mint 160.000 embert foglalkoztat világszerte – egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy a XXI. század vezető személyi szélessávú szórakoztató elektronikai termék gyártójává váljon.

A Sony Europe, amelynek központja Berliben, a Sony Center ami Potsdamer Platz-on található, a Sony Corporation, Tokyo leányvállalata. A Sony Europe foglalkozik Európában a fogyasztói és üzleti termékek gyártásával, kutatásával és fejlesztésével, tervezésével, értékesítésével és marketingjével.
A playstation Vita játékkínálatáról:
A Playstation Vita egy – játékfelhozatal szempontjából – igen erős gépnek nevezhető, hiszen rengeteg olyan címmel rendelkezik, amik egyetlen más platformon sem érhetők el. Nem csoda tehát, hogy a Sony belsős és külsős fejlesztőcégekkel együtt folyamatosan azon dolgozik, hogy legjobb minőséget kapjuk a videojátékokból. Kínálatukban minden műfaj képviselteti magát, kezdve a platformtól (Little BIG Planet), a belsőnézetes lövöldén (Resistance Burning Skies) át egészen a verseny (Wipeout 2048) és kaland (Uncharted sorozat) stílusig minden megtalálható a repertoárban.

A gépet folyamatosan újabb és újabb címekkel látják el, így garantáltan mindenki megtalálja a magának valót, legyen szó egy ismert név Vitás verziójáról (például Motorstorm), vagy egy teljesen új játékról (például Gravity Rush).
A Playstation Vita technikai részletei:
Processzor (CPU): ARM® Cortex™- A9 core (4 mag)
Grafikus processzor (GPU): SGX543MP4+
Méretek: 182.0 x 18.6 x 83.5mm
Képernyő: Érintőképernyő, kapacitív technológiával, multitoch 5 inches (16:9), 960 x 544 pixel felbontású Approx. 16 millió szín, OLED
Hátoldali Touch Pad: Multi touch pad (kapacitív)
Kamerák: elő- és hátoldali kamerák
Hang: Sztereó, integrált mikrofonnal
Szenzorok: Six-axis motion sensing system
Helymeghatározás: Beépített GPS
Kommunikáció: Bluetooth, Wi-Fi és 3G (különböző modellek)
Szabványok: IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi)(Infrastructure mode/Ad-hoc mode) Bluetooth® 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)
MULTIMÉDIÁS, KÖZÖSSÉGI FUNKCIÓK, TRÓFEÁK
A PlayStation Vita, ahogyan elődje is tette, nem kizárólag a látványos és igen minőségi játékokra koncentrál, hanem az egyéb, multimédiás funkciókra - és a közösségi élményre. A PS Vita megnövekedett méretű memóriájának köszönhetően olyan funkciók is bekerültek a gépbe, ami még a PS3-on is hiányzik: ilyen például a parti-cset alkalmazás, amivel beszélgethetsz más, PS Vitán bejelentkezett barátaiddal. A PS Vita alapjaiban épít a PSN-es felületre: elsõ lépésként regisztrálnod kell a Sony rendszerében, majd elkezdheted kihasználni az ott kínált lehetőségeket.

Mik ezek a lehetõségek? Minden játék a végigjátszás közben különböző trófeákat ad ajándékba azoknak, akik az ott felmerülő kihívásokat végrehajtják: a PS3-on bizonyított rendszer PS Vitán is megjelenik, gyûjteményed pedig folyamatosan bővítheted az újabb és újabb játékokkal - nincs is annál szebb, mint amikor egy játékban minden elérhető trófeát megszereztél! A trófea-rendszer mellett természetesen itt van a barátlista is: A PSN segítségével felvehetsz más játékosokat barátként, és láthatod, hogy ők mikor játszanak éppen. Ekkor meghívhatod őket egy partiba beszélgetni, vagy mehettek játszani közösen a legújabb játékokkal, feltéve, ha mindkét félnek megvan az adott videojáték. A barátlista, a wi-fi segítségével könnyeddé és hatékonnyá vált online multiplayer, és az ingyenes parti chat segítségével a PS Vita 2012-es minõségû masina, aminek nincs szégyenkeznivalója az asztali konzolokkal szemben sem. Természetesen szöveges üzenetküldésre is van lehetőséged.

A PS Vita egy igen erőteljes médiacenter, ami kompatibilis egy rakás népszerű videóformátummal, az 1280*720 (720p) felbontású filmeket pedig hardveresen skálázza a saját kijelzőjére, bármiféle látható minőségromlás vagy mellékhatás nélkül - de lejátszik 720p minőségnél gyengébb felbontású filmeket is. Mindezek mellett természetesen képnézegetésre is lehetőségünk van. Végül, de nem utolsó sorban itt van az internetezés lehetősége: bár játék közben nem indul el a böngésző, de a PS3-ban megtalálható browser most a Vitában is tiszteletét teszi, annak minden előnyével (remek kezelhetőség, jó megjelenítés) és hátrányával (továbbra sincs Adobe Flash-támogatás, néha lassú oldalbetöltés) együtt. A Sony a problémák egy részéről tud, és könnyen lehet, hogy a folyamatosan készülő frissítések valamelyikében majd orvosolják is azokat - többek közt az Adobe-vel is tárgyalnak a Flash-támogatás ügyében.
Sony PlayStation Vita (PS Vita) WIFI alapgép
Miért, és kinek érdemes megvenni ezt a konzolt?
A Playstation Vita egy hordózható, úgynevezett handheld konzol, melynek legnagyobb előnye "asztali" társaival szemben a mobilitás. A Playstation Vita egy rendkívűl erős grafikai chippel van felvértezve, így vizuális minőségben felveszi a versenyt nagygépes társaival, ráadásul olyan innovatív elemeket is kapott, ami egy más dimenzióba helyezi a kézikonzolozás élményét: Az érintőképernyő, a mozgásérzékelő, a hátsó touch pad, és a dupla analóg karok mind-mind fokozzák a hangulatot. Ajánljuk minden korosztálynak (7 évestől felfelé), de legfőképp azoknak, akik szeretik az újdonságot, szeretik a szép grafikát, a minőségi játékokat, de nem mondanának le a mobilitásról sem. Olyan címeket is megkapunk a gépre, mint a Little BIG Planet, az Uncharted, a Resistance, de hamarosan még több exkluzív program is érkezik a gépre!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Előrendelhető a PS Vita - minden, amit tudni szeretnél a gépről!
 - Előrendelhető a PS Vita - minden, amit tudni szeretnél a gépről!
A Sony elsõ hordozható konzolgépe, a PlayStation Portable most átadja helyét az utódnak: 2012 február huszonkettedikétõl kezdõdõen kapható lesz - és már most elõrendelhetõ - a PlayStation Vita, másnéven PS Vita, vagy egyszerûen: Vita, a Sony második generációs hordozható szórakoztatóipari eszköze. A PS Vita ezúttal is több, mint eg5yszerû konzol, de az elõddel ellentétben a Sony fejlesztõi igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy elsõdlegesen egy bivalyerõs, hihetetlenül szórakoztató játékgép lapuljon a gépet megvásárlók zsebében - a többi szinte ajándék a fõ funkció, a videójátékok mellett. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink