Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Hírlevél
Utoljára megtekintett termékek

Konzol bolt hatalmas választékkal! Xbox, PlayStation, Nintendo termékek, kiegészítők, játékok, szerviz!

Nintendo 3DS: Ambassador Program holnaptól

2011.08.11 - Nintendo DS

A Nintendo néhány héttel ezelőtt egy árcsökkentést jelentett be, ami hamarosan érvényes lesz mindhárom régióban - azonban kárpótlásul azok számára, akik korábban vették meg a Nintendo 3DS konzoljukat, egy igen nagyszerű ajándékcsomagot készítenek elő: ez a holnapi naptól Európában is érvényes akció olyan népszerűnek bizonyult, hogy a játékosok világszerte vadászni kezdték a használt, vagy még az árcsökkentés előtt kiadott Nintendo 3DS masinákat.

Közlemény: néhány 3DS játék csúszik

2011.03.23 - Nintendo DS

A Nintendo 3DS hazai megjelenésére már csak néhányat kell aludni - most azonban két játékról kiderült, hogy határozatlan ideig csúsznak. A játékok igen előrehaladott készültségi fokban vannak, tehát attól nem kell félnie senkinek, hogy több hónapos, vagy még nagyobb késés fordulna elő - de új megjelenési dátum egyelőre nincs a két játékhoz. Az érintett szoftverek a Konami focis játéka, a Pro Evolution Soccer 2011 3DS, és a Dead or Alive Dimensions, a Tecmo verekedős játéka. A többi szoftver természetesen már a 3DS megjelenéstől kezdve kapható lesz, ahogy az várható volt.

Előrendelhető a Nintendo 3DS!

2011.02.08 - Nintendo DS

Az asztali konzolok piacán a Nintendo sosem volt egyeduralkodó (tehát mindig volt egy nagy rivális, legyen szó éppen a Segáról, a Sonyról vagy éppen a Microsoftról), a kézikonzolok piacán azonban a Gameboy óta sikert sikerre halmoznak. A GameBoy Advance hihetetlen sikerei után sokan nem tudták elképzelni, hogy merre tovább, de az egyedi érintőképernyős Nintendo DS sikerrel tört magának utat, és minden eddiginél népszerűbb konzollá vált az elmúlt néhány évben. Természetesen ismét felmerülhetett a kérdés sokakban: vajon merre megy tovább a Nintendo ezután? Mi a következő újítás, amit a gépüknek tartalmaznia kell?

Új Nintendo DSi színek érkeztek!

2009.11.21 - Nintendo DS

A Nintendo mindig is híres volt arról, hogy nem ragaszkodott egyetlen színhez a videójáték-konzoljainak kiadása után. Bár a Nintendo Wii-vel ez a szokás picit háttérbe szorult egy időre, mind a GameCube, a Gameboy Advance, és természetesen a Nintendo DS / DS Lite is megannyi különböző színben volt elérhető, hogy a lehető legjobb formában passzoljon a nappalihoz vagy a választott környezetéhez. Ezúttal a Nintendo DSi van soron, a cég legfrissebb DS-szériája három új színnel gazdagodik ezúttal - egy vörös, egy sötét és egy világosabb kék szín válik elérhetővé a mai naptól.

OTPay OTPay Cofidis
Változások az oldalon
Újra kapható
Golden Sun Dark Dawn DS
Újra kapható
Speedlink Nintendo DSi/XL TUNE Stereo Headset
Újra kapható
Logitech PlayGear Pocket Lite DS Lite-hoz
Újra kapható
IMP DS Lite Play and Store Case
Újra kapható
Speedlink DSi / DSlite hordtáska, fekete
Újra kapható
Speedlink DSi / DSlite hordtáska, fehér
Újra kapható
Speedlink DSi képernyővédő és törlőkendő
Újra kapható
IMP DS Lite autóstöltő
Újra kapható
Nintendo DS lite Eaxus akkumulátor töltő
Újra kapható
Eaxus Nintendo DS/GBA akkumulátor töltő
Népszerű termékek

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink