Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Hírlevél
Utoljára megtekintett termékek

Konzol bolt hatalmas választékkal! Xbox, PlayStation, Nintendo termékek, kiegészítők, játékok, szerviz!

Információs oldal
Szállítási és fizetési lehetőségek
Az oldalunkon megrendelt termékeket utánvételes (a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizetendő) küldeményként tudjuk eljuttatni hozzád, amennyiben azt szeretnéd. Futárszolgálatunk, a G4S Kft az egész ország területén igénybe vehető. Ha mégis a személyes átvételt preferálod, úgy üzletünkben készpénzfizetés ellenében (1067 Budapest, Hunyadi tér 1.) veheted át a terméket.

Futárszolgálat


Futárszolgálatunk a G4S Futárszolgálat szolgáltatásai keretében igénybe vehető:


* Házhoz-szállítás minden címre
* Sms értesítő a kiszállítás napján, e-mail értesítés előző este
* Országosan 1 munkanap kézbesítési idő
* Fuvarozási biztosításOrszágosan választható a G4S- futárszolgálattal történő kézbesítés. A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított
24 órán belül vállalják a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol munkanapokon 9-17 óra között át tudja valaki venni a csomagot!

A futárszolgálat munkatársai szükség esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért kérünk, hogy a megrendelőlap kitöltésekor olyan telefonszámot adj meg, amelyen általában elérhető vagy! Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik a címen, a kézbesítő értesítést hagy a csomag érkezéséről. Ezen az értesítőn általában a futár megadja a saját telefonszámát is, hogy egyeztetni lehessen az újabb kézbesítésről. Sikertelen kézbesítés esetén a futár másnap ismét megpróbálja kivinni a csomagot.

A rendelés leadásakor lehetőséged van a Megjegyzés rovatba beírni, azt az időpontot, amikor neked a legmegfelelőbb a csomag átvétele. Mi ezt a megjegyzést, természetesen, továbbítjuk a futárszolgálatnak, akik lehetőségeikhez képest igyekeznek ennek megfelelően szervezni a kiszállítást! Azonban, mivel a futároknak jó pár csomagot ki kell szállítaniuk egy adott napon (más partnerektől is), nem mindig tudják figyelembe venni a megadott időpontot! Megértésedet köszönjük!

Amennyiben a csomag megérkezésével, kiszállításával, futárral kapcsolatban lenne kérdésed, kérjük hívd futárszolgálatunkat, akik készséggel segítenek neked.
G4S futárszolgálat
Telefon: 06-1-238-02-22
Email: ugyfelszolgalat.futar@hu.g4s.com

Jó hír a vidéken lakóknak, hogy nem részesülnek hátrányban a távolság miatt, hiszen a futárszolgálat egységesen szállít minden magyarországi címre, függetlenül attól, hogy fővárosi, vagy vidéki címről van-e szó.

A futárszolgálat minimum költsége bruttó 990 Ft. A szállítási költség a termékek értékének és súlyának függvényében változik. Minél nagyobb értékű egy csomag, annál költségesebb a kiszállítás. Azonban jelenleg minden, 12 ezer forintos összértéket meghaladó vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk a csomagodhoz. Ez a kedvezmény vonatkozik az összes hardverre is, és az aktuális konzolok árából fakadóan minden jelenleg kapható, raktáron lévő konzolunk mostantól ingyenes házhozszállítással rendelhető meg!

A termékek szállítási költsége az adott platformnál a termék adatlapján megtalálható.

Ez a költség tartalmazza a csomagolási, szállítási és utánvételi díjat is!

A szállítási költség a csomagban található áru értékétől függ, az értékhatár megállapításánál a szállítási költség nélküli összeget kell figyelembe venni. (Pl.: ha a csomagban található szoftver ára 6990, a szállítási költség 990 Ft, a csomag átvételekor fizetendő utánvételi összeg így 6990+990, vagyis 7980 Ft lesz.

Kérünk a megrendelőlapon minden adatot pontosan, és körültekintően adj meg. Ne legyen kivétel a telefonszám sem, mert ha azt nem adod meg, akkor nem tudjuk telefonon visszaigazolni a rendelést. Az üzenet mezőben a rendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdéseidet teheted fel, illetve egyéb információkat adhatsz meg (pl.: a kapucsengőn más a felirat; csak bizonyos napszakban felel meg a kiszállítás stb.). Ha mindennel végeztél, akkor a rendelésed befejezését, az "Elküld" gombra kattintva teheted meg. Ezután a megadott email címedre fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a rendelésedről, melyben ismét leellenőrizheted a megadott adataidat illetve a rendelt termék(ek)et. Eltérés esetén az ott megadott email címen vagy telefonszámon tudsz értesíteni minket.

Fontos!
A hétfőtől csütörtökig 16 óráig leadott rendelések a következő munkanap folyamán kerülnek kiszállításra.
A hétfőtől csütörtökig 16 óra után leadott rendeléseket két munkanap múlva szállítja ki a futárszolgálat.
A pénteken 16 óra előtt leadott megrendeléseket hétfőn kapod kézhez. (Amennyiben a hétfő munkanap. Ellenkező esetben a legközelebbi munkanapon.)
A pénteken 16 óra után leadott megrendelések kedden kerülnek kiszállításra. (Amennyiben a kedd munkanap. Ellenkező esetben a keddet követő első munkanapon, mivel hétvégén és egy munkaszüneti napokon a futár nem szállít.)

Fontos!
A garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

FONTOS!
Munkatársaink minden esetben hibátlan, és sérülésmentes (kivéve, ha kifejezetten ilyet vásárolsz) terméket tesznek bele a csomagodba. A csomagok külsős cég szállítja ki Neked, sajnos ritka esetben előfordulhat, hogy szállítás közben sérül a csomagod.. Kérjük, hogy amennyiben módodban áll, bontsd ki a csomagot a futárszolgálat munkatársa jelenlétében, és győződj meg róla, hogy sérülésmentes terméket kaptál-e. Kérjük, hogy amennyiben sérült a csomagolás, vagy rongálódott lenne a termék mikor átveszed a csomagot, kérdd meg a kézbesítést végző futárt, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a sérülésről. A futárszolgálat szabályzata értelmében ugyanis csak ebben az esetben tudják elfogadni a reklamációt. Megértésedet köszönjük!

Amennyiben problémád lenne a csomaggal, vagy a futárral, esetleg címet módosítanál, kérjük ezt a:
futarproblema@konzolokszervize.hu email címen, vagy a 0613214708 - as telefonszámon jelentsd be. FONTOS! Abban csak a futárszolgálat tud segíteni Neked, hogy a futár mikor érkezik!

Termék visszaküldés esetén
Termék visszaküldés esetén sajnos nem áll módunkban kifizetni a visszaküldés díját, ugyanis a visszaküldés költségei jogszabályban meghatározott módon téged terhelnek. Ha elállsz a vásárlástól a törvény adta időn belül és módon, úgy az első szállítási költséget cégünk állja. A termék visszaküldéséből származó többletköltséget nem tudjuk bevállalni, ahogy az minden egyéb üzletben is már megszokott.

Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.


Személyes átvétel
A megrendelt termékeket Budapesten személyesen is átveheted üzletünkben. A személyes átvétel díjmentes. Kérjük, hogy amennyiben nem tudsz 3 munkanapon belül jönni a raktáron levő termékért, a megrendelőlap megjegyzés rovatában tüntesd fel, mikor szeretnéd átvenni a csomagodat. Amennyiben 3 munkanapon belül, illetve az általad megadott időpontig nem veszed át a megrendelt terméket és nem is jelentkezel, a megrendelésedet töröljük.

Üzletünkben készpénz mellett már bankkártyával, valamint OTPay mobilalkalmazással is fizethetsz! A következő kártyatípusokat fogadjuk el: MasterCard (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), Visa (VISA, VISA Electron, VPay), JCB, AMEX.


Termék felküldése futárral, beszámításra, eladásra
Nem szeretnénk, hogy a távolabb élők kimaradjanak a termékbeszámítás, eladás lehetőségéből. Éppen ezért lehetőséget kínálunk a termékek egyszerű felküldésére.

A termékbeszámítás futáros menete a következő:
A gép és játék beszámítás szokványos menetének megfelelően történnek a kezdő lépések.
 • Mielőtt felküldöd a terméket, kérünk, egyeztess kollégánkkal, e-mailben (a konzolok@konzolokszervize.hu címen). Részletesen írd le, milyen termékről van szó, milyen kiegészítők, kábelek, játékok stb. vannak hozzá, amiktől szintén meg szeretnél válni. Mindenképpen az e-mailt részesítjük előnyben, mert így kollégánknak lehetősége van rá, hogy alaposan átgondolt ajánlatot küldjön neked. Az ajánlattételnél megmondja, hogy be tudjuk-e számítani a terméket (ez a piaci igényektől függ) illetve egy körülbelüli árat tud neked ajánlani.
 • A terméket elküldheted postai úton, vagy igénybe veheted futárszolgálatunkat. A második esetben, kérünk, jelezd kollégánk felé az igényedet és az e-mailben add meg pontos címedet, ahová a futár mehet, hogy felvegye a csomagot. Érdemes az időpontot is megadni, amikor elérhető vagy a címen.
 • FONTOS! A csomagon a következő szállítási cím szerepeljen:
  Konzolok Szervize, Game Studio Kft
  1067. Budapest, Hunyadi tér 1
 • Még egy lényeges elem! A csomagon belülre kérünk, helyezz el egy levelet számunkra, amelyen feltünteted neved, pontos címedet és a megbeszélteket, illetve ha vételre küldöd a terméket, akkor bankszámlaszámodat is, hogy könnyebb legyen beazonosítani a beérkezett csomagot! Köszönjük!
 • Ha a csomag beérkezett hozzánk, az általad megadott elérhetőségen megkeresnek a kollégák, hogy a gép/játék/ kiegészítő állapota alapján egy pontos árajánlatot adjanak.
 • Amennyiben elfogadod a megajánlott összeget, azt jóváírjuk neked a következő rendelésednél vagy átutalják neked a megadott bankszámlaszámra!
 • Amennyiben nem felel meg neked az ár, visszaküldjük neked a csomagot! Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy ebben az esetben is téged terhel a retúr szállítás költsége, melynek összege 3000 forint.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Call of Duty aloldal
Tom Clancy's The Division
Fifa 17 Előrendelés
LEGO játékok széles választékban
Disney Infinity aloldal
Digitális letölthető termékek
Használt konzol beszámítás!
asdasd
FIFA 17 Vásárlás (PC, 360, PS3, PS4, Xbox One)
PSN feltöltők
Xbox Live termékek
Lego Marvel Avengers játékok szles választékban
Playstation 4 gépcsomagok
XBOX ONE gépcsomagok
Kiemelt partnereink