Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!
Lépj a következő szintre! Playstation 4, Xbox One konzol gépek, kiegészítők, PC hardverek, játékok akár digitális formában is!

For Honor vásárlás - indulj csatába a legbátrabb harcosok oldalán!

460

for_honor_megjelent_vasarlas

Indulj csatába a legbátrabb harcosok oldalán, válassz karaktert és verd vissza ellenfelek hadát vérre menő küzdelmek során! Vásárold meg a For Honort nálunk és csapj le a különleges ajándékokra!

FOR HONOR VÁSÁRLÁS:

PS4 For Honor PS4 19 990 Ft PS4 For Honor Gold Edition PS4 30 990 Ft XOne For Honor Xbox One 19 990 Ft XOne For Honor Gold Edition Xbox One 30 990 Ft PC For Honor PC 18 990 Ft PC For Honor Gold Edition PC 27 990 Ft


A Ubisoft forradalmian új koncepcióra épülő játékában a középkor elevenedik meg kedvenc gépeden. Te választhatod ki, hogy a szamuráj, lovag vagy viking frakcióhoz szeretnél csatlakozni, de jól gondold meg melyik oldalt választod, hiszen mindegyik karakterosztály teljesen egyedi képességekkel és támadásokkal rendelkezik. A Dark Souls által kitaposott ösvényen haladó elképesztő mélységgel rendelkező taktikus harcokban minden ellenfél egy új kihívást jelent, ráadásul mindezt multiplayerben is átélheted a co-op-tól kezdve a párbajokon át a 8 fős epikus összecsapásokig.

Amennyiben nálunk szerzed be a For Honor-t, a minden ízében egyedi játékélmény mellett egy DLC csomaggal, valamint egy poháralátéttel is gazdagabb leszel a készlet erejéig.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-02-08 18:04:06

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Konzolvarázsló: segítünk gépcsomagot választani!
Nekünk 8, Neked 80 - használt játék visszaszámítás
Digitális letölthető termékek
Playstation 4 gépcsomagok
Xbox One gépcsomagok
Használt konzol beszámítás!
PSN feltöltők
Xbox Live termékek
Lego Worlds előrendelés
FIFA 17 Vásárlás (PC, 360, PS3, PS4, Xbox One)
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére