Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Hírlevél
Utoljára megtekintett termékek

Lépj a következő szintre! Playstation 4, Xbox One konzol gépek, kiegészítők, PC hardverek, játékok akár digitális formában is!

Magyar felirattal érkezik az Assassins Creed IV és a Watch Dogs!

1946
Örömteli hírrel kezdhetjük a mai napot, hiszen nem egy, de rögtön két igen nagy horderejű videojáték kap magyar feliratot, ami az idegen nyelvtudás nélküli játékosok számára is sokkal élvezetesebbé tudja tenni a történet-alapú, sok-sok párbeszédet és küldetést tartalmazó játékokat.

Az első érintett játék az Assassin's Creed IV: Black Flag, ami a legújabb számozott rész a Ubisoft legendás, igen magas minőséget képviselő sorozatából. Az Assassin's Creed IV: Black Flaggel kapcsolatban megtudhatsz mindent a játékok adatalapján - a lényeg, hogy az összes konzolos és pécés verzióban lesz magyar felirat!
Egy másik Ubisoft-játék is érintett a magyarításban: az idei ősz egyik legizgalmasabb játékáról, a Watch Dogs-ról van szó! A Watch Dogs egy sandbox-jellegű akció-kaland játék, hackeléssel, lopakodással és persze lövöldözéssel, hatalmas méretekkel és megannyi küldetéssel. A Ubisoft tervei szerint egy teljesen új széria nő majd ki a Watch Dogsból, a kaland kezdetét pedig minden platformon magyar felirattal élheted majd át!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-04 11:32:02

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Watch_Dogs 2 előrendelés
Red Dead Redemption 2
Call of Duty aloldal
Fifa 17 Előrendelés
LEGO játékok széles választékban
Disney Infinity aloldal
Digitális letölthető termékek
Használt konzol beszámítás!
FIFA 17 Vásárlás (PC, 360, PS3, PS4, Xbox One)
PSN feltöltők
Xbox Live termékek
Playstation 4 gépcsomagok
XBOX ONE gépcsomagok
LEGO Worlds előrendelés
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu